Кладионица

1. Sanjo sam jutros da mi Drejk šalje tipove za lš u fudbalu preko mesindžera. Neko dolazi iz x u 2 ali ne mogu da se setim ko. Ne volim Drejka inače.

2. Za sledeću sedmicu, verovatno za utorak, tako da jedna tekma utorak ide iz x u 2, ako ne laže govedo kanadsko.

3. dosta bre zajebancije mocart izbacio ponudu

dragic 22,5 -
    jokic 19,5 -

treba hvatati dok ne popada, na drugim mestima bar za poen nize granice, negde i 2

4. sto je jokic minus kad ce da usere howarda sutevima sa distance i polu distance

5. opet ce da se napuni faulovima ja msm, mada uglavnom me povuklo to sto je u balkanbetu 17,5 i bez razmisljanja sam odigrao xd

6. nije te bilo 5 dana, pricalo se da si otisao da trazis predrazinja koji je umro na kruzeru

7. ti si bio u pravu bacio sam se pod bombu onu sto su aktivirali, ali nesrecom preziveo sam, usrali se da cu da ih tuzim i dali mi 1000din i evo opet igram

8. Armine plusiraj mi prvu stranu definicija

9. jesi prestigao straju boh?

10. E brate, nisam malo mi fali
    Polako

11. Hvali mi dva plusa za sto pluseva. Daj da se ne cepidlačimo, i reci cu vam nesto u vezi igre na golove, znam matematicku foru

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.