Кладионица

1. Dinamo kec k'o konj, na ustaše. Mnogo je pala kvota, ko može da 'vata na 1.7 - do jaja.
    Bajern... Šta da se priča? Mada su mene prošli put izjebali onako iskusno na 1.2
    Visla 0-2. Hteo sam da stavim i 0-1, al' nisam imao muda, stavljao sam veće pare na tiket.
    Viljareal 2. To mi je sigurnije nego Bajern.
    kvota 7.

2. Ja sam danas odigrao

Dinamo gg
    Visla 1
    Kardif 1
    Milvol 1
    Blekpul 1
    Odense gg
    Makabi 1....

3. Dinamo kec k'o konj, na ustaše. Mnogo je pala kvota, ko može da 'vata na 1.7 - do jaja.
    Bajern... Šta da se priča? Mada su mene prošli put izjebali onako iskusno na 1.2
    Visla 0-2. Hteo sam da stavim i 0-1, al' nisam imao muda, stavljao sam veće pare na tiket.
    Viljareal 2. To mi je sigurnije nego Bajern.
    kvota 7.

јебем им мајку цигаЊску.

4. Ajd kazite neke vase prognoze za Cetvrtak :)

5. Овако дечаци :

Шамрок - Партизан 2
    Хелсинки - Шалке 2
    Диферданж - ПСЖ 2
    Селтик - Сион 1

6. Laki mudro zbori.

7. Dinamo (Z)- Malme td12+
    Makabi-Genk gg
    Seltik td12+
    Braga td12+
    Rozenborg td12+
    Prve dve prošle sinoć...

8. Ljakse,sve ti je super,samo nisi trebao staviti X na Steauu,uvek se zateže protiv Bugara,to sam bar naučio :)

9. Nadam se da grešiš ovoga puta... :)

10. Ja sam igrao iz keca u kec,mada ćeš verovatno pre ti pogoditi :D

11. Moji fiksevi za danas su

Metalist-Soso 1
    Helsinki-Salke 2
    Bursa-Anderleht gg

I oba nasa sam igrao,a Partizan moze da se proba 2 i 3+...ok je kvota...Ali najveci fiks mi je Metalist...Zvezda naravno,navijacki,kecina.Igrao sam protiv Milana keca,a necu protiv Rena...

12. Partizan dolazi 0-2,100%.Ne bi me iznenadilo da je Đura naredio da odigraju 0:0 kako bi na JNA došlo što više mase.

13. Samrok - Partizan 2
    Liteks - Dinamo Kijev 2
    Gaske - Fis 10+ I set
    Almagro - Berdih 10+ I set
    Tor - Rejkjavik 2

KVOTA 13

14. Eeeeee Шалке , сто ти крвавих мајки јебем ....

15. Partizan jedva izvuce nereseno, a za Almagra sam mislio da ce izvuci bar 6-4..

16. Ja padoh na Austriji kombinaciju 1 i 2-3...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.