U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
A šta, kk da ga postavljam ovde, kad vidim da nisam prošao,
pa, ipak:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5350207-908
А кад си па окачио добитан тикет?! :)
Едит: Извини, не могох да одолим. Не замери.
Džankaro, ne glupiraj se. Bolje da ne znam kolika je kvota nego da glumim neko dojavljivačko ludilo...
Е, нека си му рекла. :Д
Ја сам сад синглирао Порторико против Парагваја, хендикеп 29.5. Воде 15 на полувремену.
NMF
Jesam pretprošle godine u januaru mesecu.
Не рисе, извинио сам се одмах. А и рекох ти да та хазардерска игра баш и не пије воду.
Uvek mogu da napravim dobitni tiket, ali sramota me je kako bi to bedno izgledalo.
Stid bi me bilo pred samim sobom, neovisno o tome da li bih ga kačio ovde, ili ne. :)
Е, ту се, друже мој, грдно вараш.
Не бих да грешим душу, али ове твоје речи јако вуку на тзв. "кисело грожђе".
Ma koje kiselo grožđe, čoveče?
Ajde da te vidim da praviš tiket na kojem je najveća kvota 1.35, a odigraš 3 ili 4 utakmice.
Ne budi smešan, to može svako, ali ja tako ne doživljavam igru. Ili konkretno dobijam, ili časno gubim.
Aj da te vidim sutra (izazivam te na dvoboj). Ja ću napraviti 100% dobitni tiket od 4 tekme na kojem će kvote biti između 1.4 i 1.65. Prihvataš li da i ti učiniš to isto?
Нормално. Ево рука :пружа десницу: :Д
Ok, dogovoreno. I ko izgubi, moraće javno da se izvini onom drugom preko Halo oglasa.
Čisto da ti dokažem da mogu da dobijam svaki bogovetni dan, ali neću. To je za mene slatki limun.
Препотентан став имаш, но то на страну. Баци ми пвт сутра око 12, ако си у могућности, да не бих заборавио.
Hoću, bogami.
Kacite ovde te tikete (ako odigrate u mocartu)
Naravno, Sale. Bez kačenja nema ni dokaza ...:)
Nemoj od mene da se stidiš, samo ti kači.
Okači i ti LesTaT,
4 tekme: 1.4 - 1.65.
Ок, заказано.
Него, није ми јасно нешто. Шта, тебе је срамота да, рецимо, ставиш црвену, 3-4 пара с квотом 1.3 - 1.5 и сутра дођеш по троструку уплату?
Nije, nego nemam uvek para za to.
A i kad imam, opet ne igram tako.
Jednostavno, navikao sam na svoje glupe fazone i to je to...
4 tekme: 1.4 - 1.65.
Ja ne tvrdim da sam bog zna kakav kladioničar, ali svejedno okačio sam već nekih 4,5 dobitnih tiketa na ovoj temi. Ne vidim što bi te bilo sramota, svojevremeno sam često dobijao na male kvote kad sam imao šta da uložim. Meni je poenta da zaradim.