Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Падам на Монпеље ......
Па, наравно да немам ни ја увек за јачу уплату, али кладионицу гледам као скуп хоби. А са дотичном квотом и фиксном уплатом, довољно је 3 од 10 пролазних тикета за профит у вредности две уплате.
Не знам колики кладионичарски стаж имаш, али ја са својих 10 година искуства могу да кажем да је приступ игри попут твог, јако, јако лош. Јебеш ти занимацију, ако дневно пукнеш на њ 200 динџи, а то на месечном нивоу није наивна свота.
Ја сам данас погледао у фиоку где бацам пропале тикете које згужвам,Решио сам да их одгужвам и саберем уплате.Душа ме боли колико сам дао у два месеца ....
Laki, nemoj to nikada više da radiš. Mene je to tako ujebalo jednom, pa nisam išao u kladionicu jedno dvije godine. I onda, kao slučajno, u prolazu, načuo komentatora sa tv-a u kladionici i opet...
Da nisi omašio temu? :D
:)
Регулисано.
Ма , баш ме занимало у ком сам односу јер сам пре месец и нешто изашо мало већи кеш и од тад уплаћивао и уплаћивао и ништа до дана данашњег ....
А ево јебени Монпеље изједначио имају 12 мина да победе .... још Седан да испоштује и пробио сам лед....
Ја сам исто ово радио пре једно 3-4 године, само што ми је складиште било иза кревета. Јесте да је цифра била поголема, али ме је болео курац, јер знам да сам вртео њихове паре, пошто ми је џепарац био безначајан. Кажем, све би то било до јаја, да се ћале једног сунчаног, зимског јутра није сетио да, након две године, испусти ваздух из радијатора. :)
Ja cu da odigram oba vasa tiketa i nadam se da ce oba da udju
http://bestuff.com/images/images_of_stuff/210x600/uncle-albert-2585.jpg?1173409546
Ево, да не буде да серем у празно: http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1241-1419409-908
720 динџи у плусу. Људи раде цео дан за те паре, а ја сам седео за компом и пратио ту неке бројке. Једино због тога може да ме буде срамота.
Pospisil lagano dobio, ja dodao Mekejl, i jebeno del potro vise od 25.5
Evo šta ću ja da pikam danas sve:
Germany ? - ? San Marino - 4+.
Lithuania ? - ? Sweden - 2.
Malta ? - ? Slovenia - 2.
Georgia ? - ? Spain - 2-2.
Moldova ? - ? Portugal - 2-2.
England ? - ? Azerbaijan - 1-1.
Bulgaria ? - ? Holland - 2.
Luxembourg ? - ? Austria - 4+.
Čavez,to se sutra igra,zar ne?
Ne ne,ovo su do 21 godine.Ja kombinujem fudbal i kosarku
Ja bi danas igrao danas na King, kvota 2.50 a i Gajdosova slabo igra u zadnje vreme..
O jebem ti Crnogorce i produžetke, tek sad vidjeh da sam pljusnula samo na njih... Treći tiket padam samo po jednu. Neće me, pa neće...
Moj savet za danas-na utakmicama između slabijih reprezentacija pičiti minus poene.
Понуда је очајна. Ја на овај тикет могу да ставим максимум надежду:
Кевин Андерсон - Љодра 1 (1.4)
Немачка у21 - С. Марино +4 1 (1.4)
Естонија - Швајцарска у21 2итм2 2+ (1.8)
Бугарска - Белгија 1 (1.45)
Едит: квота 5.12
Само ћу да кажем да сам синглирао наше, хендикеп је био 15.5, па које гледао зна зашто сам сломио даљински!