Кладионица

1. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1187-2213878-909 očajna ponuda al nadje ove tri, da nazovemo "sigurice" mada koliko su sigurne ne znam.

2. Mean Machine,ako u životu zategnem takav tiket,roknuću se :D
    Bez uvrede,naravno.

3. Ma treba mi para pa igram ova sranja za crvenu da bar dupliram.

4. Ја немам ни динар па сам играо онлајн фри бет , и на почетних 1.00 долара одигро Немачку и Енглеску и сад имам целих 1.44 долара!

5. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-4763919-909

Doći će mi Česi glave... I prošlu ih je usralo na samom kraju....

6. EVO ŠKOTA MAMU IM JEBEM!

7. Pu, dabogda ispali...

8. Sta ti je skocko, pa tebi sve ulazi na tiketu?!

EDIT: Penal u 90-om? ahahahahhahahahhahahhaahah al' te nece....

9. Svaka cast... Djubre jedno bre, bodes kvote 3, a mene rusi jebeni Belluci kvota 1.6. :)

10. Sledeci put mi salji u pvt pre pocetka sta si odigrao, da i ja uzmem neke pare. ololo

11. I ja sam pizdeo kad puknem na pičkastoj kvoti... ovako mi najbolje ide.

12. Penal u 94. minuti.

Sad će sve u kurac, a toliko sam vjerovao u ovaj tiket....

13. Slaću ti, ako hoćeš stvarno... Mada igram za male pare. Prolazi mi jedan u 5, 6 tiketa.

14. Meni prolazi jedan u 12342352 tiketa, salji ozbiljno, ja ne stavljam vise od 150-200 din :)

15. Nastavlja se serija..

Voznjaci vise od 17 gema
    Anderson vise od 9.5 prvi set
    Berdih vise od 9.5 prvi set
    Federer vise od 9.5 prvi set (Retard cilic nije mogo JEBENA 4 GEMA DA UZME MAMU MU JEBEM JA)
    Rusi dobijaju vise od 14 razlike
    Dolgopolov vise od 9.5 gema prvi set

ako padnem samo na Cilica, skacem u bunar...dobitak 11500

16. @Šanzamm
    Alal ti kurac za ovaj tiket sa golovima, svaka ti dala. :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.