Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
moze papi, slusaj kako sam mislio. Dva plus paket, tri tipa paket 3+3, 5 utakmica broj igraca, sedam plus, dva, sedam plus igrac.
и ја се баш чешем око ертела и шведа.
пангос ми је отпао јер уме да оде у курац са фауловима, али ако не буде имао два фаула у првој четвртини, завршиће са 16+ поена убеђен сам.
Printezis bi morao da raznese unikahu a danston sad gleda snimke i misli se na koji tacno nacin da jebe dubljevica, plajsa i latavijusa vilijamsa
a ja hteo danstona na jace sve al veli kg mccollum da ce da prca pa dal mogu obojica da prcaju toliko jbt
bobi JBR ltd pls
hahaha aleksandar to nema vrednost sto ti pricas
https://i.imgur.com/4oxxJMY.jpg
овако тренутно разматрам:
моерман 10.5 +
милутинов 8.5 - (па нема спанулиса, манцарис упитан, стрелниекс ваљда игра ал' и он је имао неких проблема с повредом, а за брајана робертса не знам колико форсира пикенрол и какав је с милутиновим, радије бих минус ту клепио)
недовић 11.5 + (па не може опет да шутира 0/6 за три, а много шутева узима, још овамо нема ко да га чува, симон и мекалум, ма да бре хахах 'ајде бежи плушчина је)
и чешем се да ли на овом тикету симона + на 9.5 или опет мекалума па у пичку материну
Pa pre ce danston ja mislim, valensija je dosta defanzivna ekipa(a i efes je jbg) pa ce biti dosta guranja pod kos mozda i dosta bacanja ALI TO JE OPET MOJE MISLJENJE
https://image.prntscr.com/image/oQ019c35QQyC5wOH1xfXMA.png
а ово већ имам
imas simona 8,5 i nedovica 10,5 u mozz
Imaju oni coa pun kurac tih turaka sa slicnim imenima svi peglaju odbranu uzece ga neko vec. Ne kazem da nece u plus nego eto pomazem u razmatranju
nmg sad pap
Coa znaci cenis da mekalum naspe 22p a efes izgubi? Daj da zatezemo sve ostale iz efesa minus onda xd
3 turaka u paket po 3 faula
pseto ne kladis se vise ili?
Ne kladim se ima nekih 12 sati vec
E aj se ne kladimo vise
брт мекалум реалу дао 26, ок реал је то шишти њима јаје за одбрану разумем. онда је фенеру (!) сасуо чини ми се 28-29.
и све то са рикијем лидом на паркету. па јбг на 19.5 ја морам да га испоштујем сад кад нема лида.
и ево сад док ово пишем сконтам да ми је криво што га нисам ставио и на овај тикет него сам се ипак одлучио за симона мртвог:
https://image.prntscr.com/image/rfp2Al49QmWGoxb9pHM_Ww.png
nikolas igrao simona minus
недовић 11.5 + (па не може опет да шутира 0/6 за три, а много шутева узима, још овамо нема ко да га чува, симон и мекалум, ма да бре хахах 'ајде бежи плушчина је)
Pobrkao si nesto, Nedovic odavno nije vise u Valensiji