Кладионица

1. Blejce grifice, imas pvt
    I ti sele!

2. Predlog PAO-Kolosos 1H (-24.5), prva tekma pre par dana 103-67, tako da nema razloga da ih samo jos vise ne napumpaju.

3. 4.5... Zajebavam se, 1.85....

4. Predlažem monpelje sutra.

5. Večeras:
    Ath. Bilbao počinje sa centra (2.00)
    Valencia počinje sa centra (2.00)

Pvt-ni i meni neko taj neki prijedlog.

6. Atl. Madrid - gg
    Fenerbahce - 2
    Monpelje - 2
    Sao Paulo - 2

Šta ti je ovo Makaron??? Kao gol - gol ili??

7. Gazimudo PVT

Ovo ne sluti na dobro. :D

Šta ti je ovo Makaron??? Kao gol - gol ili??

Brate, koja od ekipa će dobiti u podbacivanju novčića. :D 'Nači totalni lol. To nisam video da ima igde da se igra, ali reče mi ortak da kod nas u Meridijanu možeš ali bukvalno na sve da se kladiš.

8. Da oni počinju utakmicu sa centra, oba domaćina :)

9. Pa reko i na jedne i na druge je po 2 kvota, pa ako me trefi da u prvoj minuti prodjem :D

10. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, lol....

11. Uplatio 3 km.
    Stavio još da će Bilbao da pobjedi. 1.75 kvota
    Dobitak 21 km :))

12. Онааај... Кад ће СиМ да нам јави нешто? Он беше рек'о да очекује нешто лепо? :Д

13. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-9473308-975
    Budu li me samo ovi jebeni indijanci sjebali... Pušite mi bre kurac, otkad ste vi to jebeno efikasni?!

14. Ja igrao da će ovi večeras, Liga Evrope, da se trpaju ko ludi :)

GG1;GG2 obe
    2+I;3+I obe
    2+II;3+II obe
    D2+I;G2+I obe

15. Томи Џери

Predlog PAO-Kolosos 1H (-24.5), prva tekma pre par dana 103-67, tako da nema razloga da ih samo jos vise ne napumpaju.

PAO-Kolosos:102-71...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.