Кладионица

1. svaka cast tomi :))

2. :D
    Evo prođoh ovaj tiket što vam predložih :)

Ath. Bilbao počinje sa centra (2.00)
    Valencia počinje sa centra (2.00)
    Uplatio 3 km.
    Stavio još da će Bilbao da pobjedi. 1.75 kvota
    Dobitak 21 km

Dosta, kakva je kriza :)

3. Super ti to, mene sjeba, igro gg. U zadnjim sekundama mogli dati gol, samo da je podbo loptu....

4. Ubo tačan rezultat Bilbao - Sporting 3:1. Za ove druge slepce se razmišljao da li da igram 1:1 ili 2:2, tako da ne bih ubo u svakom slučaju. A na onom jebenom tiketu, bude li me oborila samo ova naša ziljava liga, tj. prođe li Sao Paulo, a proći će ako im igra onaj Lukaš Mura... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Bravo Makaron. :)

5. Paz' ovako:
    Imam 569,37 dinara na Mocartu, i hocu do kraja sezone da od toga napravim 3500.
    Da imam za Ozija. Mislim, mogao bih i ovako da skupim, ali ne slusam ga dovoljno da bih mu davao posteno zaradjenje para.
    Zaduzujem Blejka, Selenijum, Gazimuda, Bdvlgu, Dzankija, Kapuna i sve vas u studiju i reziji da mi omogucite da naleto trpam istripovane klinke 97' godiste posle 2 piva.

6. Šta, treba ti za dve pivE? :D

7. E pa ovako. Treba mi za prvi maj 1000 dinara. Imam da uplatim za kladžu 150 dinara. Molim vas sastavite mi neki dobar tiket, da uzmem pare. Treba mi hitno. Hvala unapred.

Tiket ostavite na PVT, zahvaljujem još jednom svim dobrim ljudima koji će da mi pomognu :)

8. Za 2 fensi piva, tipa Bavaria(svakom 'bem ti krizu), kartu, orbita svetlo zelenog, i da mi ostane 700 da stavim na Svedsku protiv Francuza, pa da ih posle psujem.
    Pomagaj brate k'o boga te molim.

9. O bem ti Valensiju kad kod kuće ne mogu gola dati. PU!

10. Zaduzujem Blejka, Selenijum, Gazimuda, Bdvlgu, Dzankija, Kapuna i sve vas u studiju i reziji da mi omogucite da naleto trpam istripovane klinke 97' godiste posle 2 piva.

Hahahahahahahahaa... I ja na wwin-u imam trenutno 600 dinara, imala bih puno više da jebena Valensija dade gol, AL KURAC! PU, gamad jedna gamadska! Pomozi i ti meni :)

+

SUNCE LI TI KALAJISANO, jezik za zube, najmlađa sestra mi je 97 godište!!!111

11. SUNCE LI TI KALAJISANO, jezik za zube, najmlađa sestra mi je 97 godište!!!111

hahha
    A jebiga, stvarno ne znam sta da kazem.

12. TIŠINA ROSO, nijedne da zboriš :)

13. Biće,biće para za 1 maj.
    A Ja radim 1. maj xD

14. Moze li danas mocni Monpelje da nastavi pohod ka vrhu? :)
    I sutra Arsenal pohod ka trecem mestu. Kvota u gostima protiv Stoka 1.85, a Njuksl im dise za vratom. Tako da je po meni to jedna lepa dvojka. Misljenja?

15. Pomagaj brate k'o boga te molim.

Pa kako da ti pomognem kad ne mogu ni sebi da pomognem? :) Evo ti neki predlozi:
    Brasov - Dinamo Bukurešt 2 (kvota 2.25, a kidaju se za titulu, a Brasovu ne treba!)
    Šatoro - Lans gađao bih čist x, ali odigraj x2 za svaki slučaj
    Sparta Prag - Sigma O. 1 (Sparti treba da bi ostala u trci za titulu, Sigma je bezbedna od ispadanja, imaju 9 bodova više od opasne zone)
    Lorijen - Marsej ja bih gađao čist x, ali ti stavi za svaki slučaj 1x jer Lorijenu treba bar bod ako neće da se bore za opstanak jer su jako blizu zone ispadanja, a Marsej ne može mnogo ni gore ni dole.
    Na ovo ti je kvota 6. Stavi nekih 200 kinti, ako hoćeš, možeš i više. Meni sve ovo deluje prilično sigurno, ali naravno, ovo je šuntava kladionica i može svašta da te sjebe.

16. Погледајте квоте меча Борац Чачак - Партизан :))
    Мисим, 1.65, греота да се овако нешто не искористи, ово се дешава да оволика квота на Партизан буде једном у целој сезони, ал опет, треба нам само 1 бод ....

17. Moji predlozi za vikend:
    Siena - AC Milan 1.7 2 - Jasno je da Milan mora pobediti ako želi titulu.

Birmingem - Reding X 3.3 ili 1X - Reding ulazi u premijer ligu, a Birmingemu ostaje da se bori za plejof. Prvi koji ne igra plejof ima 3 boda manje od Birmingema. Ne verujem da će se Reding preterano truditi da pobedi, ali ne mislim ni da će rizikovati da izgube.

Southampton - Coventry - 1,8 - 2,0 1 & 3+ - Sautempton održava 2 poziciju koja vodi u Premijer ligu. Konverti poslednji, moja procena 1 i 3+.

Chelsea - QPR 1.4 1 - Čelzi se bori za poziciju koja vodi u kvalifikacije Lige Evrope. Očekujem laganu pobedu.

18. Једино се слажем за Саутемптон и Челси.

МИлан какав је шулав може и да киксне,прошло коло код куће против Болоње пушиона, не би га ја јебо, боље ставити Интер који се бори за место у ЛШ, јес да мала квота ал туци велик улог ЛОЛО

Јак кец, недеља, Сласк - Заглебие , 1.90.
    Олимпиакос - Атромитос, финале купа, 1
    Лион - Кевили , финале купа, 1

19. Partizan X

Em sto je borac serendao kako su pre namestali, pa ce ovi mozda da im daju jedan bod da ucute, plus sto im je 1 bod dovljan za titulu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.