Кладионица

1. ahahhahha to je ta najbolja liga u Evropi :)

2. hahahahahahhahha to to to!!!!!!!!!!!!!

3. Како ми је драго што су им утерали курчину на њихов трејдмарк начин- усерима у 90+ минуту. ХАХА

4. ahahhahha a pogledaj navijače uskočili su ko penzioneri kad im se vrata pošte otvori

5. ja sam navijao da junajted uzme titulu...

ako ni zbog cega drugog ono zbog Vidica...

a arapi mogu da mi popuse kurac...svi odreda....

6. ja sam navijao da junajted uzme titulu...

ako ni zbog cega drugog ono zbog Vidica...

a arapi mogu da mi popuse kurac...svi odreda....

Mudro zbori džavio.

7. Ko prenosi košarku?

8. OVO NIJE BILO POPODNE ZA LJUDE SA SLABIM ŽIVCIMA!!!

9. Ja sam skontao da ne znam da igram kladžu, pa ko velim, bolje da platim nekom ko zna, i da probam da uzmem pare.
    Nadjoh neki SMS servis, pratio par dana, slao rekreativno poruke, da vidim da li su vaćare neke i šta prikazuju u tabeli kad se završi i skontao da je sve regulare.

Poslali juče Dortmund - Bajern GG3+ i danas Arsenal 2i3+.
    Stavio po 5 soma na oba singla, kvote na obe bile oko 2 i a u pičku materinu.

10. Bravo Siti!
    Ja stavio 250 000 na onom Beticiousu na Udineze.

11. Ихаааа Зајкић, теби било баш добро данас а :)))

Ајмо Наполи и Малага!

12. Juče sam vam rekao Jagodina VG1 3.25 kvota..
    Danas sam tipovao na Arsenal pp3+ i to sam odigro
    Još večeras Napoli i 3+ Lacio - Inter i da sa stilom završim sezonu.tiket

13. Nije to moj tiket ... Nikad ne bi igrao na kvotu 1.15 i stavio više od 200 din na tiket.
    Ja čekam danas dva tiketa što sam odigrao > http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=658

14. Večeras, 1 tiket sportski, da se prati:

Real 1
    Malaga 1
    PSŽ 1
    Napoli 1
    CSKA 1
    Majami 1

15. Men` još ostali na jednom tiketu Osasuna, a na drugom PSŽ i Monpelje 1X.

16. OPAAAAAAAAAAAAAA! OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D Aj što mi je proš'o tiket u poslednjem minutu, nego potpis na ovo:

Како ми је драго што су им утерали курчину на њихов трејдмарк начин- усерима у 90+ минуту. ХАХА

Upravo sve ono što sam ja hteo da kažem. :D Jebi govna usrana, jebiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D Jaaaooo, kako mi je jebeno drago! Krivo mi samo što nisam stigao da odigram singl na Kliperse, idioti krenuli u 7, kvota preko 4. Ako to uđe, biće mi mnogo krivo, ali nema veze. 'Nači kad danas i onda kad je Barsa munula kurčinu Čelsiju u Londonu u poslednjem trenutku nisam dobio infarkt, neću nikad! :) Jeeebote, koji haos...

17. С једне стране, ово је сезона у којој су паре победиле фудбал.
    Не знам како се можете радовати овој титули, поготово ви који се радујете само због Јунаједа.
    А са друге, нико други није заслужио титулу.
    Да није било Њукасла, Свонсија и још пар сличних, ово би била једна од најгорих сезона икада.

:D Jebi govna usrana, jebiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D

Истински љубитељ фудбала, нема шта.

18. ово је сезона у којој су паре победиле фудбал.

Немаш ти појма.

А са друге, нико други није заслужио титулу.

Још мање имаш појма.

19. Iako ne volim Siti pun mi je kurac mišljenja da su samo Real Barsa Milan Inter Bajern i Junajted predodredjeni da kupuju igrače za preko 50 miliona..

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.