Pa naravno. Prvo i osnovno, ovo je bio fantastičan meč, i pored bunkerice QPR-a. Drugo, ne, nego ću da se radujem usranom jebenom prokletom Junajtedu kako ih po n-ti put sere k'o majmune. Prezirem ih bre zbog toga, kako ti to jebeno nije jasno? Naravno da ne volim Šiti njihove transfer politike, ali sigurno su mi 1000 puta draži od tih junajtedovskih govana. Jebiga, ja ih prezirem, ti ih voliš, stvar ukusa.
Tako je bre i Malaga i Valjekano :) teško ali zasluženo
Oba tiketa su mi u igri na jednom još Napoli (vodi trenutno hvala bogu 2:1 ) i Brest na drugom (i on vodi 1:0)
Ma samo da dodje Napoli,a Brest šta bude-bude ...
Још ПСЖ за 10 сома! Ајмо шлаг на торту за крај сезоне!
Са једне стране не волим што је Сити узео јер лично не волим те клубове што постану велики преко сезоне. Добише одједном армију фанова. Оно, даднеш милијарду за играче и као ајде да се играмо. Са друге стране то је добро за фудбал, као среће да је увек овако занимљиво у свим лигама. Ево у Немачкој Борусија, Штутгарт, Фолфсбург, Бајерн, стално се мењају, још само Шалке да узме и то је то.
Видите како је код нас увек занимљиво, непредвидиво до самог почетка првенства.
Ма мој КПР пустио Манћинија да не плаче, ионако су остали у лиги, Болтон је ипак био зрелији за Чемпионшип. Ђибрил ставио целу плату на Сити, видите како се радовао..
Maestralno završavanje sezone kladjenja od strane moje malenkosti..
Jučerašnji laganica tiket I danas takodje jedna lepa svotica na ovom tiketu Vidimo se u avgustu :)
шта курац август, а финале ЛШ нико неће да испрати? 'ајде то, но што се ЕП игра још мало... ту би требало да буде пишање и усеравање у клаџу.
но, ја бих само још једном да изразим жељу да помилујем свим играчима копенхагена крајнике курчином, слепчине једне. како бих волео да им нордсјеланд отме титулу, брука. сутра их везујем са шефилдом, па ако пукнем, неће ми бити жао.
'Ladno dobiše Klipersi! Jaooo, baš mi je jebeno krivo, a krenuo danas da ih singliram za 250 kinti, dobio bih preko soma, ali ne stigoh. Pu. Opušteno, Tomi, ima još celo drugo poluvreme da se odigra. Bravo Sanšajne. :) Bogami, koliko ja vidim, velika većina je ovde jako lepo prošla, ako ne danas, onda ovih dana. :) Još samo Ljakse da se javi da vidimo šta je on uradio. :) I da, na drugom tiketu me sjebe tupava Vila za 1200, ja igr'o x, bio 1. Slepci.
Ajmo Malaga
Pa naravno. Prvo i osnovno, ovo je bio fantastičan meč, i pored bunkerice QPR-a. Drugo, ne, nego ću da se radujem usranom jebenom prokletom Junajtedu kako ih po n-ti put sere k'o majmune. Prezirem ih bre zbog toga, kako ti to jebeno nije jasno? Naravno da ne volim Šiti njihove transfer politike, ali sigurno su mi 1000 puta draži od tih junajtedovskih govana. Jebiga, ja ih prezirem, ti ih voliš, stvar ukusa.
Koi sam ja baksuz. Osasuna primila gol već u drugoj minuti. PU!
taj rad... i shodno tome, da samo oni treba da osvajaju titule i da je to jebena tradicija i da samo oni budu šampioni...
Tako je bre i Malaga i Valjekano :) teško ali zasluženo
Oba tiketa su mi u igri na jednom još Napoli (vodi trenutno hvala bogu 2:1 ) i Brest na drugom (i on vodi 1:0)
Ma samo da dodje Napoli,a Brest šta bude-bude ...
Још ПСЖ за 10 сома! Ајмо шлаг на торту за крај сезоне!
Са једне стране не волим што је Сити узео јер лично не волим те клубове што постану велики преко сезоне. Добише одједном армију фанова. Оно, даднеш милијарду за играче и као ајде да се играмо. Са друге стране то је добро за фудбал, као среће да је увек овако занимљиво у свим лигама. Ево у Немачкој Борусија, Штутгарт, Фолфсбург, Бајерн, стално се мењају, још само Шалке да узме и то је то.
Видите како је код нас увек занимљиво, непредвидиво до самог почетка првенства.
Ма мој КПР пустио Манћинија да не плаче, ионако су остали у лиги, Болтон је ипак био зрелији за Чемпионшип. Ђибрил ставио целу плату на Сити, видите како се радовао..
http://www.mozzartsport.com/vesti/fotka-dana--sise-slavio-kao-da-je-on-uzeo-
Едит ПСЖ 3:0 <3 то је то
Izjeba me CSKA... ne mogu da verujem, vodili 17 razlike.
Ajde St. Etienne!!!!! IZJEDNAČI!!!!!!!!!!!!!
Jest da me je sjebao CSKA, al mi drago što osvoji Olimpijakos, s obzirom na to kako se vratiše u meč
http://www.thisisjustcool.com/wordpress/wp-content/uploads/image/boy%20and%20dog%20praying.JPG
Izjednaci molim te!
Maestralno završavanje sezone kladjenja od strane moje malenkosti..
Jučerašnji laganica tiket
I danas takodje jedna lepa svotica na ovom tiketu
Vidimo se u avgustu :)
Promasise domacini penal
Ja ne kontam sta je sa Majamijem koji gubi od pocetka utakmice. Ja ih odigram da povecam kvotu, kad ono Indijana drzi prednost konstantno...
Тај рад, ко данас није узео кеш неће никад. Вала једино се и исплати играти крај сезоне, мада никад мање дојава није било, ко зна зашто је то добро..
Још Ст. Етјен да изједначи па да сви отворимо шампањац.
шта курац август, а финале ЛШ нико неће да испрати? 'ајде то, но што се ЕП игра још мало... ту би требало да буде пишање и усеравање у клаџу.
но, ја бих само још једном да изразим жељу да помилујем свим играчима копенхагена крајнике курчином, слепчине једне. како бих волео да им нордсјеланд отме титулу, брука. сутра их везујем са шефилдом, па ако пукнем, неће ми бити жао.
Едит: АУ, МОНПЕЉЕ! КРАЉЕВИ!
E padoh na ove. Pih.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/562162_343454232387178_100001678114409_904279_1011533373_n.jpg
I plus još jedan tiket od 800 din ali jbg njega sam zaboravio na poslu :)
Sve u svemu šta sam ovde predlagao sve je došlo i drago mi je ako je neko ispratio.
Uzdravlje
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/555352_357431844321515_100001641072065_982265_532216653_n.jpg
pih
'Ladno dobiše Klipersi! Jaooo, baš mi je jebeno krivo, a krenuo danas da ih singliram za 250 kinti, dobio bih preko soma, ali ne stigoh. Pu. Opušteno, Tomi, ima još celo drugo poluvreme da se odigra. Bravo Sanšajne. :) Bogami, koliko ja vidim, velika većina je ovde jako lepo prošla, ako ne danas, onda ovih dana. :) Još samo Ljakse da se javi da vidimo šta je on uradio. :) I da, na drugom tiketu me sjebe tupava Vila za 1200, ja igr'o x, bio 1. Slepci.
Twente danas pola evrope oborio na kladionici mamu im njihovu