Кладионица

1. U nekim kladionicama mogu da se mešaju igre u toku sa igrama koje nisu počele.

2. To je glupo..mesanje...

3. Da, i u bet live mogu, ali samo fudbal :/

4. akhisar gubi a evo i arsenal znaci jos soma manje .divota. e zivoteee

5. Može u meridijanu sve. Osim poeni i obični mečevi.

6. Самсунспор - Аданаспор.

ДОмаћин фаворит по квоти био пре почетка меча. Прво полувреме по статистици мање - више изједначено, гост повео из пенала у 45. минуту. Знајући да турци воле "контра" прелазе може да се проба 1Х @1.85 или чист "кец" квота 4,70.

Каква су браћа ови Турци, Адана добије црвени а Самсун убаци 2 гола за 2 минута. Сад још да издрже и Акхисар да извуче бод

7. Oj roben leptijebem ,djes bio kad sam imo para na računu.

8. robene cista namestaljka nabijem ih :D
    a za ove akhisar od marta nemaju poraz kod kuce a ovi nemaju isto od marta pobedu u gostima i sad su nasli zato sto sam ja odigrao ,nastavljamo prekidanje losih serija klubova ,sjajno.

9. Писао синоћ пар речи о Акхисару, ставио то 1Х рому дваплус и неки португалци 0-3 гола. И оно цео меч се држе на дупло голо и приме гол и сад курац не могу пола да пређу. Ако ово сад изађе онда сам усер невиђени

10. а нек се јебе акхисар

11. Ja gađam noćas
    Dalas 1
    Portland doh1
    Indiana doh1
    Kvota 3.81

Od igrača:
    K.Martin +
    Mayo +
    Dragić +(ovo 99% dolazi, Bledso ne igra)
    Kvota 6.1

12. Odigrah:
    cikago 2
    portland 1
    paceri 1
    ulog :2000 dobitak :6000

cikago 2
    hjuston 2
    Sistem:1/2 dobitak od 850 do 1750 ulog :1000

I dok sam ovo uplacivao sprdao se a onim lajv odrase me prvo na onom virtuelnom smrdljivom fudbalu posle sam gadjao neke golove na wba i nemce i vratih pare ,sad cekam da roma dobije da uzmem 600 ako ne branio sam i uzecu 300 barem nesto da izvucem s obzirom da sam jeban i danas

13. bogami armine bijes ga ti opasno...srecno ti bilo

EDIT: I nesto kontam...je l' samo meni ovo cist plus? http://www.rezultati.com/utakmica/CnQE3FgQ/#detalji-utakmice

14. ja jedino što sam uvek ubadao su poeni...uglavnom samo to i igram...to pratim, vodim statistiku, koji tim je kolko dao prosečno poena, kolko prosečno prima, kolko bi protiv nekog tima neki tim mogao da ubode, kolko da primi i tako dalje....3 dana sam pisao i tražio statistiku lol....i uglavnom uđe većina toga...klipersi i čikago sinoć su bili poklon bukvalno sa granicom.
    a dobro je što na meridianu ima (mada verovatno ima i na mozartu) ako je granica na primer 215,5 poena, imaš onda ponuđeno da granica bude i 210,5 ili 212,5 itd...još veća verovatnoća da se ubode...

postovaću večeras šta ću odigrati, pa ko oće nek isprati neki par, mada sam sujeveran i onda neću dobiti haha...

a ovo 1-x-2 hendikepi i tako to pokađam jednom u 5 puta

Pa to, to se ceni, i ja poene preferiram. 50/50 šansa, kao i GG/NG. To su mi omiljene igre. Kači ti šta misliš da će doći, pa ćemo već probrati nešto :)

15. dodatni poeni, imaju i u mocartu i balkan betu

16. Jebiga padoh na dve, ljakse i deranje fala vi, al stas.

Predlog za veceras NBA
    Washington - Lakers > 199.5
    Atalanta - Orlando < 199.5
    New Orleans - Golden State < 203.5

17. Dajte neke predloge za LS veceras.

Zasto ovoliko velika kvota na Atl. Madrid?
    Trebam da znam nesto?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.