Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
O jebemti jesam doktor. Dobar sam bijednih euro i osamdeset, poceo sam sa pet, a zavrsio sa 6.8 i to sve uzo na uživo na poluvremenu. + Imam 2 aktivna tiketa Nba, jedan je pojeni, a drugi je običan.
Иста ситуација Радмило, иста
Sve utakmice došle 3+. A kad odigram celu ligu pola tekmi se završi 1:0.
чак се нисам ни изнервирао уопште, видим да ме неће ових дана, и боли ме курац.
дајте неке предлоге за сутра, ал' да буде квота 3-5, да се тресну неке паре па како буде.
Ne odem do kladže danas, i naravno, sve dodje što sam hteo da igram. Uopšte nisam ljut, jer to tako ide, jebiga.
Ма јебеш то, ионако су биле шугаве квоте на 3 плус.
Ето, ја на једном тикету имао 4+ на Бенфику, Реал, Манчестер и ПСЖ. И сјебу ме Французи, а први повели.
од данас ову недељу паузирам, пуцам на покер, пуцам на лајв, пуцам на тикете, пуцам на апарат а имам дуга упичкуматерину, и још треба на свирку отићи јебоматер
а планирао сам да одиграм све турне из 2 у 1 на сто динара, нараво 1 тикет 1 пар, и исто тако са енглезима(само не знам која лига) из х-1 сваки пар посебно на сто кинти, па ако дође један ти си у плусу. ако дође два још већи плус.
ovo što sam prekopirao od predražinja ladno upalo...
odigro sam
na juventus 3+
real 3+
man siti 3+
i hrabro sam dodao
mančester 2
šahtjor 1
na 70 dinara dobitak 878din
dajte nešto još nba da opalim...dal da stavim sve na portland?
neke igrače poene da odigram...
mada ne mogu da nađem to na meridianu nikako
Детроит 1
Минесота - Денвер +
Шарлот - Индијана + (границе су бедне)
и по мени најсигурније ове ноћи Лос Анђелес Клиперси - Никси, гост даје мање од 97,5. Од кад пратим нба никси су ми најготивнији били, прошла сезона беше одлична, имао сам вољу даседим ноћу и гледам како шевимо мајами нпр. или било коју бољу екипу. Међутим ова сезона је много лоше почела, а и реално не може се пуно очекивати. Лоша игра, све иде на Мела и то је то. Кад се вратио ЏејАр почели смо и мало више поена да убацујемо ал није то довољно добро. Све у свему јако слабо, ако се умувамо у ПО ја ћу да будем срећан. С друге стране једна од најјачих екипа у нба, Клиперси, па још кући. Моћна екипа нема шта. Нема теорије да приме вечерас 98 кошева.
Могло би и Окц - Спарси - поена. Не верујем да то може да иде преко 200.
Од играча Џенингс би морао да пређе 15,5 и Лу Денг 18,5.
Ja igro Denga ispod, Vola preko, Dankana preko, Dženingsa preko , Vestbruka ispod i Grina preko.
Raduljica preko
http://i.imgur.com/bsJViHc.png PEZOSE KONJINO JEDNA EVO TI
Заборавих брата, Кевина Лава + 24,5. Нешто га отањио у последње време, а вечерас са денвером меч иде у 220 поена гарант, он ће да узме своју порцију шутева и решиће ово, рутински.
едит: ма денг је дебил, он ће или да пребаци ово до пол. или ће да се закове и остане на 10 поена. Ја сам одиграо само зато што нема Роуза, мора да прође сем ако Бузера не крене
raduljica ispod 1 koša
šeka gde se nalazi na meridianu igrači?
JEVO TI I SLIKA JEBOTEPAS.
Krenuće Buzera noćas, em što ga čuva ludara od Džoša Smita koji je vrh u odbrani, em što ako krene da udje unutra, zatvaraju ga Dramond i Monro. Buzer će da jebe ono njegovo mesarski, pa udje da udje.
al su jadno napisali jebem im mater
Aukurac. Kad danas nisam dobio, necu nikad. Sve je ocekivano doslo, a ja maler igram PIK X Junajteda.
jeste jebali fudbaleri? vidim pola sveta dobilo u pm
spustiše na Tiga granicu za poen
Ali lepiće ga Hauard!