Кладионица

1. браво, данас баш добар дан беше, многи изашли

2. Данас ме за промену није сјеб'о само један, него чак два пара. Игр'о Динамо Кијев из два у два, они добили го' у 45 минуту и игр'о двојку на Армани против Роме, водили 11 разлике на крају треће и четврту четвртину попуше 23:6.

3. Ушао икс на Њу Орлеанс, добро је што нисам уплатио синоћ. Ошо само да подигнем кинту. Честитам свим добитницима јуче, успешан дан за растурање моцарта и осталих.

4. sefild-lester 2
    qpr-burnament 1
    nica-monako 2

5. Ja igrao Fiorentinu i Veronu GG, par došao u 6. minutu, već 1:1 bilo.
    Opikam Metz 1 i D2+, lagano 3:0.
    I stavim Lazio - Napoli junački X-1. Razmišljao sam da li X-1 ili X-2, i ipak prevagne pogrešna odluka, jebiga.

6. sefild-lester 2
    qpr-burnament 1
    nica-monako 2

+1, ово би требало дуђе к'о из пичке, ако КПР глупи не сјебе ствар к'о што уме

7. Au, dobar tiket. Uzeću ovo za danas.

8. sve ukazuje da bi ovako trebalo da bude.jebemliga...

9. Ја пратим са 'иљадарком, само гледам дал' да избацујем КПР или не

10. Otimam i ja, tako da računajte da ste već pali :)

11. Uh, dobar predlog... Ja ću verovatno da povežem to i još nešto za sutra.. I možda još Šalke.. I oni bi trebalo da dobiju

12. Kolka kvota na taj extra tiket?

13. sefild-lester 2
    qpr-burnament 1
    nica-monako 2

И ја играм ово, додаћу још 2 фикса

14. ja cu na 2 tiketa.na jednom cu da vezem galatu iz 2-1,na drugom jos 2 tekme,neke siurnije.javio sam drugaru,on ce da zasoli sa vise para.

15. Što vam je Lester toliko siguran?

16. prvi na tabeli,2 pobede zaredom,u 10 tekmi 8 pobeda,2 poraza,sefild 3 poraza zaredom...jos su negde pri dnu,jedna pobeda dosada.lester ima bolji tim.
    to su samo pretpostavke,neki parametri koji idu na njihovu vodenicu,al fudbal je to...sefildu jedina pobeda kada je zgazio reding koji nije nimalo naivan.

17. Vidim kvota na Lester je 2, tako da se uklapa. Može da se iskombinuje s nečim.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.