Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nije, puši kurac, Zvezda puca 30 razlike jopaaaaaa
Šalji Šeka u PP.
Stavi je ovde, kakve veze ima.
aue-st pauli u 25.min bilo 0:2 meni treba 3+ ne padne li u ovih 15min glave ce leteti
Nemrem ja slat to...
Evo vi odje
Paragvaj 23:00
Rubio X-X
Je l' sa fajsbuka Šeko, ko kaže da je sigurna?
Бацање пара. Боље играјте двојке на звезду и лијетувос, квота 25, или појединачно, опет квоте 5 и мало преко, већа је шанса јебига.
Na fejsu prvi put čuo na 3 stranice, nakon pola sata zove me drug mrš u kladžu da uplatim par , i udjem u kladžu kad ono neki ćovik pored mene, javlja se na telefon i govori radnici da uplati to... Pa sad ne znam kolko je sigurna, ja ubacio 10 eura.
Hteo sam da igram na zvezdu.
Ako dobiju nosim se u picku materinu vise.
Ajmo viljem još jedan mećiii
AJMO ĆEZENA
Ако случајно усере марсеј да окрене и селтик добије уз примљени гол, што је реално немогуће, биће много лепо.
O JEBEM TI ĆEZENU.
0850 07-12 01:00:00 Washington-Milwaukee
Konačan ishod 1 1,20
0852 07-12 01:30:00 Atlanta-Cleveland
Konačan ishod 1 1,39
0854 07-12 01:30:00 New York-Orlando
Konačan ishod 1 1,40
0856 07-12 02:00:00 New Orleans-Oklahoma
Konačan ishod 2 1,53
0495 06-12 20:30:00 Panathinaikos-Crvena Z
Konačan ishod 1 1,15
0494 06-12 20:30:00 Laboral Kutxa-Lietuvos
Konačan ishod 1 1,13
Ovo ako ne uhvatim zvanično sam bankrotirao.
Ako Benfika ne dobije ove slepce obesiću se..
Edit: Kako sam stisnuo ''Pošalji'' tako prime gol...
hehe, petar pan pezos zvanično objavljuje bankrot, 1500 sam puko singl na marsej protiv nanta....naravno da sam odigro na nanta marsej bi dobio.
znači sad idem da prodam jaknu da vratim banci kredit i to je to. Doviđenja do 1og januara
Ja opiko 3 tiketa noćas, iako sam se sa igračima izglupiro al ajde.
Nedović 1.5, 1.75 kvota na više, nisam mog'o da odolim da ne odigram
Odigrao i
Vaskez +
Bledso +
Dragić -
Oldridž +
Pa kaže
Atlanta
Njujork
Hjuston
PORTLAND
Finiks
Kvota 7.13
Samo sam dosao da vam kazem da imam jednu stvar koja ce vam omoguciti gledanje SVIH SPORTSKIH KANALA u VRH KVALITETU, za DZABE.
Necemo vise propustiti nijednu tekmu :D
Okacicu vam sutra. Malo da izgorite..