Prijava

Апсолутни харамбол и гажење до пенала, немају канадјани појма.

Uporan ovaj komentator sa mešanjem prezimena Džonatana Dejvida i Alfonso Dejvisa

Ма ко ради тај и греши :)

А и лоши су ови, мада није ни канада баук.

inace odl su ovi jamericki stadiumi vidi se da su napravljeni za vikend blejanje

То је и мени прошло кроз главу јбт 5 спратова ко неки камп ноу

Drago mi što ne ode u produžetke ovaj smor

A stadioni to sve vrv na fazon nfl, mislim, lepi su i akustika prekaljena jbg

smeće od sveckog bar su eu termini frendli

smeće od sveckog bar su eu termini frendli

krivo mi za maroko -nederlands sto pocinje u tri ujutru a bosna sa amerikom u 2..

Evo Vuzi nadjoh ono za čudni ofsajd.
Ekvador-Katar sa SP Katar2022
https://x.com/TicsMon25/status/1594366265853870084
Evo objašnjenja koje mi je tad dao drugar koji je i sam sudija.

Gleda se trenutak dodavanja lopte, igrac koji prima loptu ispred sebe u tom trenutku mora da ima dva protivnicka igraca. U najcescem slucaju, jedan igrac je poslednji igrac odbrane, a drugi golman. E sad, problemi u logici i posmatranju nastaju kad golman istrci malo vise, pa nastane jedna ovakva situacija.

Sve u svemu, onaj igrac tamo sto se motao oko golmana je nogom bio malo iza njega, pa je zbog toga sviran ofsajd, a to je ono sto je VAR i pokazao. Svakako tesko da se vidi.

Mada ja i sad kad pogledam ovaj snimak vidim da je golmanovo dupe bliže golu od noge Ekvadorca :)

Ма да ок, поштено све бар у тој текми вероватно, једино ако је епстин наредио другачије, сад то захтева детаљну анализу.

Haha štae ovo, japanci igraju u nemačkim dresovima

Ма није јапански су

Ео га гејмар аматер на клупи

Ја волим бразил.
Али последњи готиван бразил је из неке 2010, то је то.

Сад гледам тај бразил на СП2к10, па ту једино ова интерова одбрана и кака добри и готовни, ни роналдињо није играо, онда вероватно последњи бразил 2006.

Haha štae ovo, japanci igraju u nemačkim dresovima

iz 70ih

Japan igra ko Brazil (Brazil ko Grčka)

https://vukajlija.com/forum/teme/76760-epstajnove-igre-2026?strana=41#post_4253287

Bogami i tad po imenima solidno jaki da se ne zajebavamo. Možda sredina malo slabija u odnosu na ostale pozicije, al opet tu bili žilberto silva, ramireš, lukaš leiva, po bokovima isto ozbiljni, robinjo u prajmu tad.

Ne sećam se šta im nije štimovalo tad pa ispali ranije