Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja sam uplatio neverovatan tiket:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8710152-1146
FMP sam ubacio da mi opasno pojaca kvotu da bih mogao da ih zatvorim sutra, a ne nikako jer kurva ne razume kako moze da mi uplati 3 kombinacije a da ne bude singl.
http://hotsport.rs/2013/12/23/ceka-gol-remzija-za-pola-miliona-funti-foto/
Шта је реалније да дође на Арсенал - Челзи, из кеца у икс или из двојке у икс?
iz iksa u iks. Meni je X na poluvremenu sigurica, a na kraju dajem opet najvise sansama iksu
Из кеца у кец за 5 марака
Remzi kad gadne gol ubije nekog poznatog ----> Ovaj lik je izašao na internetu što implicira da je poznat ---> Ako Remzi večeras dadne prvi gol ovog lika će vjerovatno otresti srčka ---> Di ende.
хахахахаха!
Nego, ja mećem Arsenaloa pa kud puklo da puklo.
Хјустон Рокетс - Далас Мејверикс - 2 (3,00) ; H2 5.5 (1.95) ; Хауард 18,5 + (1,85)
Најзанимљивији меч ове ноћи, очекује се много поена и једна лепа утакмица за гледање. Далас је потцењен превише овде јер вечерас излазе практично без изостанака док код Хјустона то није случај. Њима ће вероватно одсуствовати најбољи играч ХАрден, а вероватно и Лин. Ашик и Беверли сигурно неће наступити а још је упитан и Грег Смит. Вероватно ће пуно простора за доказивање имати Двајт Хауард који би требао да буде једна од главних, ако не и главна опција у нападу. Овако десткован Хјустон тешко да може да савлада Далас који није нимало наивна екипа. Задњи пут славио Далас пре месец дана, тесно 123-120. Поред ових наведених типова горе још ми је сигурно и 209,5 + (1,60) а може и 212,5 + (1,90).
Што се тиче играча у Даласу Монта и Новицки неко од њих 2 ће прећи совју границу од 20,5. А можда и обојица као у задњем дуелу када су забили 37 односно 35 поена.
Добра анализа, мада ипак Хјустон игра добро код куће. Можда падне неки продужетак.
Из двојке у икс Арсенал.
Majami- Atlanta 1
Hjuston- Dalas H2
Bruklin- Indijana 2
Erik Bledso>17.5
Zek Rendolf >18.5
Pol Milsap <16.5
valja udariti i Denver- Golden Stejt 2
Јебо ме коњ кад одиграх да Звезда не прима 70 појена. Слабо се бране
bravo Gazimudo čarolijo za ove rezultate
Газимудо, у опасној си серији, свака част. Ја сам запео, јурим прелаз из неикса у икс и још не планирам да одустанем :)
Ako vam kažem da sam odigrala neki gazimudov predlog za golove nemojte iga igrati, pašćete garant. Vjerovatno sam vam i onaj nba tiket za noćas izbaksuzirala.
Stevane, tuci to u drugoj italijanskoj, 2-X bar 2 po kolu budu i ima dojava takvih uvek, neke lažne al' ima i pravih.. kako god dolazi to tamo često
Slepci iz Orleana odigrali nerešeno, i ja tako izvisio za bajs u Mocartu. Valjda će neki dobar sat da mi daju... aaa mamu im jebem! http://www.flashscore.com/match/QXhNTzpr/#h2h;home
Fala ljudovi, rekoh vam ja da ce biti malo golova. Murinjo je picka,a Arsenal nakon 6 primljenih od Sitija sigurno mora da odigra opreznije u odbrani.
Uzeh 1000 kinti na uplatu 200. Nije loso