Кладионица

1. metnuo sam na Real 500 din, poceo sam ono sto je Gazi napisao... jedva uslo, srecom igrao u meridianu, pa se racuna produzetak.

Sutra nova kvota, hteo sam na nase da stavim, ali kasno..

Inace, veceras Lebrona seku 35,5 negde i 36,5... kapiram da igra sam i da ce da sutira 50 puta, ali ono, ne mogu plus na toliko.

Lebron minus
    Kari plus
    Tompson minus
    Tompson minus
    Igoduala plus
    Orlici kec
    Barnes minus
    Tompson minus asistencije
    JR smit plus...

2. Газија исекло одмах на први пар. Јери може то више покушаја на дан или стриктно 1 тикет по дану? У моцију граница на Игуадалу 7.5 :в

3. Ja cu gruvam i vise u danu, sto da ne, ako ima sigurica. Ali znajuci sebe, ima da stavljam i vece kvote i da padnem posle dva dana..

Jebi ga, igrajuci vise tiketa dnevno, isti kurac mi ako stavi tih 3,4,5 parova na jedan tiket, ako sam siguran. Ako dodju svi, svakako sam prosao. Ako padne jedan, pao sam i ovako..

4. pa takooooo je malaaaaaaaaaaaaaaaaa

5. prvi tiket usrani u planetu ukletom hahahah

6. janovic prvi set 9,5 +
    jankovic 2:0
    spanija gg
    kolumbija gg

nalupao usput, sa 200din, 3 i nesto, vidim jelena prosla kvota 2,5 obradujem se, udjem na rezultate, kad ono ove reprezentacije zene jebene igraju, udjem u omjer veoma neefikasne, kad ono dodje spanija u 15.min i evo sad i ove druge, fala kurcu

7. Sve na lebrona minus.

8. Ма болесник је то има да силује улаз, направиће сто фаулова на њему даће 20 само са бацања. Мада опет.. На кога фикс мајку му..

9. bih rado da rade kladze sad, bas velika granica jbg

10. ovo je ublazaj za fener pre neki dan :(

11. Ja mislim da su Tompsoni minus, mora Kari da poludi malo u finalu.. A jbg, Lebron da da i 34, to je opet dosta. E problem je sto ce Sumper, Smit i Mozgov da daju 35-40 ukupno, to treba traziti ko ce da prebaci granicu. Dodaj Delavedovu 10 i Tomspona 7-8, eto skoro 90 poena oko kojih se vrte. Znaci neko treba da prebaci 5 poena i to je to...

12. Tiket kvote 3 od vas renomiranih kladionicara trazim za danas, svejedno koji sport samo da su sigurni tipovi. Hvala unapred.

13. ZLATNA DRZAVA DO POBEDE

14. Kinga boli kurac sto ga seku 36,5... :)

Kari na granici, ovi ostali usli svi realno, sem Delavedove, koji je jebao mamu,ali Sumpert sjebao.

Inace, kvota na lebrona da bude MVP finala je 2.55 u Meridianu. SKK? Pa to je sigurna lova jbt...

Danas trazimo novu 1.35 kvotu, da prebacimo dobitak od 665 din sa Reala. Jos samo 14 puta do 25 hiljada...

EDIT: Troicki ili karlovic ce biti za danas...

15. nikolase neces valjda uz ove bedne ponude vecu kintu da rokas ? vecu sansu imas da stavis na kolonu, ili tipa 1-12 i utrostrucis svoje pare u 20sek

16. Printezis 12.5+
    Focis 12.5+
    Vanamejker 14.5+
    Semjuels 14.5+
    Tulson 10.5+
    --------------------------
    Neptunas(-4.5) H1
    PAO 146.5-
    Bajern(-3.5) H1
    Milano 161.5+
    Malaga(+8.5) H1

17. predlog za ove sto jure ovaj sistem, rukomet makedonija 2, malo je veca kvota od 1,33 pa odigrajte x2 ili sta vec

18. lol kako me iskusno luksemburzani zajebase, vec na prvom tiketu. Idemo jopet . sa novim teslom, do nekog novog Jovanovica

Svicarska - LIhtenstajn 3+ @1.35

Uplata 100, izlaz 135

nema nista drugo danas.

P.S. Naravno da moze vise tiketa u danu, samo je bitno da ne bude preklapanja, posto je fora da igras sa parama koje si ulozio na pocetku. Naravno, moze i live, ko igra.

19. Cekam troickog za isplatu. Jebacu mu mamu retardiranu ako izgubi. :)

20. #afričkašljiva

Mavrokefalidis 12.5+

Meni je ovo sigurica. Batista povređen, Gist suspendovan, ostali samo Mavrokefalidis, Fotisis i Morgan (koga slobodno možemo da precrtamo) od visokih igrača. U prošloj im je ubacio 23 poena, u plej-ofu daje prosečno 18, a igra preko 30 minuta. Trebalo bi ponovo da dođe.

Drugi tip mi je Satoranski preko 9.5 (to su granice iz pinbeta, u ostalim gde sam proveravao je veća). Dečko je trenutno u najboljoj formi od svih Barsinih igrača, u prve dve tekme ubacio 14, pa 19 poena. Znate već da ima dobar prodor, e sad je digo i procente šuta, bukvalno ne maši. Još igra startnu petorku.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.