Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ok, javljam posle šta sam uradio
E javi brt
Bravo Opelka, ljudino
jebem ti mater ajaxe odvratni
Evo par fikseva ljudine!
Naravno, Zvezda 1i2+, pa to samo budala nece odigrati... :D
Karabag 1i2+
Brondbi 1xi2-3
Skendija 3+
Olimpijakos 1i2-3
Bate 1i0-3
Liberec Xpp
St Etiena 1i0-3!
MO-LI-M LE-PO!
Mozzart je bio jeban jučer
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1180-5195269-1425
karabah - geteborg >>> 1x 0-2
liberec - aek >>>>>> 1x 0-3
rozenburg - austrija >> vg2
genk - lokomotiva >>> 1 3+
west - astra djurdju >> 1 2+
15 kvota
ko o čemu žajk o klađenju
Tako je Dzankee, samo tenis, samo Nolo, jebes fudbal!
Jedan moj ortak/poznanik je jebo mamu Meridianu na tenisu na uzivo.. Debili imaju onaj kao komp na kome mozes uzivo, i kasnilo u odnosu na mec. I on vidi 40:0 za fazon Lajovica protiv Federera, i na uzivo gde je 15:00 ili 15:15(karikiram), grune kes na brejk Lajovica, kvota 5-6... uzeo im trista iljada za 2 dana. Onda su provalili jbg
ojjjj lovačke hahah
makaronac, oni iz meridiana su glupi kao kurac, ni sajt ne znaju da naprave kako treba
bvdlga što kaeš za ove male kvote večeras osim olimpijakosa? šahtjor?
doduše ni ovi iz mozarta nisu ništa bolji, da je neko pametan pa da stavi oba bubrega na amere -8,5 u finalu (svuda je bila za 5-6 poena viša hend. granica) i da uzme debele pare, al izgleda da vlada neka nestašica kohonesa u srbiji
Hahah ja cak pocerovao makarone :D
Nema kladionicara koji je imun na ovakve price evo ja.mesecima razbijam glavu o globalnom funkcionisanju organizacije Kladionica i prvo sto mogu da vam kazem je ideja o razlicitim kvotama u razlicitim kladionicama i drzavama. Npr logicno da.ce.u srbiji da se stavlja na zvezdu a u bugarskoj na.ludogorec gde prepostavljamo kvote koje se.kristalisu na sledeci nacin u obe drzave: 2 3 4. Gde mi mozemo dakle izvuci mesovitim tipovanjem 4 3 4. Sve sto treba je staviti pare na.sva tri ishoda skontacete sami kako matematicki da se naibolje pokrije sva 3 ishoda i profit je zagarantovan.
skratiću ti muke srbendo i reći da se to o čemu ti pričaš zove "safe bet", pozdrav
odlična je to stvar, razume se
Ja sam ova razmisljanja imao i sa 15 godina :D reko pa da li je.moguce da neko dozvoli takve stvari i da se na taj nacin uzimaju pare. U prvom redu ideja.koje su mi padale je da sve drze.ilumimati,jedan lik, jedan najglavniji cika drzi sve kladionice na svetu i unapred proracunava najbolji dobitak za sebe i uvek ima velike pare a nema rasipanja. Sta ja znam ali meni i sad.to deluje realno :D
Ja mislim da onaj ludi izijem samo mlati pare i nikom ne govori rodbini nama sa vukajlije kao oni likovi sto zive u bedi ceo zivot i niko ne zna iz familije ni u selu da ima mnogo para jer krije i kao oni likovi sto rade u firmama i neotkrivaju platu ni rodjacima e tako mi deluje izijem samo pitanje kad ce se razotkriti vise ova prevara :D
haahhahaha, ovo će zvučiti dživdžanski malo ali kladione i sa tim rashodima od "safe bet-ova" koji nisu toliko česti doduše, su deeeebelo u plusu, tako da nemoj da se brineš za njih lolo
Od 10,000 kladionicara, 9,998 su teski nubovi od kojih kladionice zive, vlasnici placaju koks i kurve. Ona preostala dvojica uzmu par hiljada eura kod jedne, zabrane mu kladjenje on ode kod druge i uzme par hiljada evra sa jakim uplatama na singlove, oni ga ogranice na uplatu 3 evra po tiketu i jave svima da isto urade. Ako odes uzivo da se kladis sa 100 evra, ona ce zvati gazdu prvo da proveri eventualno ti dozvole dva puta i to je to. I kasnije ova dvojica postaju deo statistike sa uplatama 200 dinara na 18 parova. Ostaje jedino ilegalna kocka i Azijati, ali nismo svi Terzic. Licne dogovore sa vlasnicima takodje, ali ako ide kako treba utakmica on te cima od 60-og minuta i nudi ti 15% odmah isplatu da bacis tiket, ako odbijes isplati te i posle ti zapale auto i otruju kera u najboljem slucaju. Eto nadam se da sam pomogao.
Lovacke price mozda za tebe, za mene nisu, jer sam fino od toga jeo i pio.
Desavaju se greske, svojevremno je Atlantik na 3:0 za Standard protiv Sarloa stavio na uzivo kvotu 2.20, kolika je bila pre pocetka meca. 120e laganih da laganije ne moze biti.
Sad za svetsko su ljudi jebali mamu kladzama na razliku u kvotama, jbg neka kladza je bila u plusu, neka u minusu, ali su ljudi samo u plusu bili. Kvote na golove tipa Austrija daje 4+ i 0-4 su se razlikovale u kvotama, na 1000e je moglo 250e da se zaradi, a to je samo jedan primer.
Dzanke nemam pojma, Sahtjor i Paok bi trebalo lagano da dobiju. Ja ne gledam te kvote, i ako igram onda dodajem jos neki znak da povecam kvotu.
Karabag bi trebao da bude siguran kec. I Sparta.
drugar mi sinoć priča da se ne elektronskim sportovima u meridijanu dešavaju greške nivoa pogrešno zavedu rezultat. Kaže promašio je dva puta a oni zaveli da su ti njegovi pobedili i dobio pare