Prijava

Кадијевић
Рип леђендо!

To onaj sto je glumeo sa umom turman u kil bil dva

За ову Бони Тајлер сам мислио да није жива поодавно.

Кадијевић ПУМ.

https://www.youtube.com/watch?v=5S6Og3JfdDg

Epitaf "Radovao sam se tuđijo muci, prolivanju krvi, smrti,
Sada će da me đavo u paklu do beskonačnosti trti"

UMRO je Stefan Cvetković koga su godinama držali u zatvoru i koji je znao da ga živog neće pustiti!

Је л може мало више информација о том човеку, ко је то, зашто је био у затвору, де у затвору, на косову шта?

Imaš link na onoj tamo temi.

видо видо

Sto im je bio target

Ne znam za slucaj pa mi cudno

eo i parela se javio

Lično sam poznavao Stefana Cvetkovića i znam koliku je borbu vodio pre svega sa Brankom Malovićem.
Nemam dilemu da su mu oni namestili zatvor, jer to im je manir. A sve kasnije, pa i smrt, su posledica toga.
Stefan je još jedna žrtva Vučićevog krvavog pira!

Гледао сам овог новинара Стефана у неком интервјуу са Срђаном Жунићем.
С обзиром с ким се повезао, буди ми сумњу да је то неко Вучелино масло.

Е, да, сад гледам ово што сте делили. Баш на то мислим, али имају они и раније снимке од пре више, 5,6 година, како коментаришу афере и ужасе овог режима.

Lindzi Grem (Lindsay Graham) bivši američki senator i šta već sve, navlačio keš i oruže u Ukrajinu i kojekuda, aktivno lobirao da se razara sve i svašta po Biskom Istoku itd. E sad zašto ga uopšte pominjati - juče baš bio u Ukrajini, u poseti nekoj fabrici (valjda dronova), koja već danas više ne postoji jer su je Rusi izrokali. A roknuli su izgl. i ovog, mada zvanično umro je od naprasne bolesti...

pa zasto je isao u fabriku oruzja majmun

Zato što je, što bi rekli brća Česi, bio vormanger. Dilovao oružje za korporcije, ono, bio veliko zlo u ovom svetu. Bukv. imaš video tipa

30 Minutes of Lindsey Graham Pushing for War

Dosta doprineo svemu onome u Ukr. još na početku, pre 12 ili koliko već godina. E sad obećao i neke žešće sankcije Rusiji kad se vrne kući, ima i ta teorija da su ga ovi otrovali ili šta već.