to za vikend, samo me podseti jer imam jbg puno obaveza,da ne pomešam tikete, jer mi se često dešavalo da ljudima promešam tekme i niko ne bude dobitan
pis
ovo mi je pick dana još od jutros kad je grana bila 28, prebačeni su na centralni teren umesto Đokovića znači još veći value ovde, gledaće ovi što su kupili karte za Đokovića verovatno, usraće se Satral, stoga singl
jbg, nešto je nezainteresovano delovao Monf s obzirom da je centralni teren u pitanju, imao je neke baš loše riterne, nema veze idemo dalje sutra je novi dan četvrtak a četvrtak je dan za jebanje mozzarta
Eno moj buraz igrao, ali probno, bez para samo na logovanje uzeo neku žešću lovu ali fiktivno. Planira da krene da ulaže stvaran novac. Znam i jednu ženu koja je uložila cirka 40 000 eur, doduše, sve je pukla.
biće nameštena utakmica
nešto ludo kao što je naprimer 2:1 tačan rezultat za Coritiba
živi bili,pa videli
pratim
DAZHAJK
http://www.igreklik.com/slike/images/38570562516089804346.png
idemooooooooooooooooooo po pareeeeeeeeeeeeeee
Ako ubodes ovo dobijas i pusenje gratis od mesara.
Žajk, treba mi uplata od 50 din a dobitak 70 hiljada.
unapred zahvalan.
to za vikend, samo me podseti jer imam jbg puno obaveza,da ne pomešam tikete, jer mi se često dešavalo da ljudima promešam tekme i niko ne bude dobitan
pis
Poštovani Žajče,
Javiću Vam se za vikend povodom ralizacije našeg dogovora.
Srdačan pozdrav.
Poštovani Tilmo
BEST REGARDS!
ovo mi je pick dana još od jutros kad je grana bila 28, prebačeni su na centralni teren umesto Đokovića znači još veći value ovde, gledaće ovi što su kupili karte za Đokovića verovatno, usraće se Satral, stoga singl
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1317-9747992-1427
Puko si.
HAHAAH
jesi srećan
Nisam srecan jbg 2500 nie malo
Vec kolko si bio siguran brt..
Ja mislo ti expert
jbg, nešto je nezainteresovano delovao Monf s obzirom da je centralni teren u pitanju, imao je neke baš loše riterne, nema veze idemo dalje sutra je novi dan četvrtak a četvrtak je dan za jebanje mozzarta
Dzankee opet ispušio na kladži. lolololololo
Mali zlojavac!!!
jbg, prošlo je puno godina od kada je vredelo stavljati pare na Anu.
Dzankee čitao sam nešto po novinama, sada kao ima varijanta da se kladiš na vremensku prognozu. Tipa padaće kiša, neće, sneg, biće sunčan dan...
možda je vreme da se batališ sportske i pređeš na vremensku kaldionicu.
evo linka za dojave: http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-srbija/eta/3/40033/0
srećno!
haahah VREMENSKA PROGNOZA, skeči
prebacujem se na fxlider kad se završi tenis sezona, NEMA ODMORA
Tako je matoree moraš da ulažeš u razlike u kursevima tu je posebno moguće zaraditi novac i zajebati sistem. Kladinoica je prevaziđena!
Ipak razmisli i o vremenskoj prognozi i Hurghada nije daleko!
rastu apetiti brt, mislim da neće biti dovoljna hurghada
jebaćemo fxlideroa
Forex tebrex, to je budućnost.
Eno moj buraz igrao, ali probno, bez para samo na logovanje uzeo neku žešću lovu ali fiktivno. Planira da krene da ulaže stvaran novac. Znam i jednu ženu koja je uložila cirka 40 000 eur, doduše, sve je pukla.
Ali glupa ja bila nije igrala kako treba!