Кладионица

1. Гвожђе читаш ли?

2. čitam uradi sam knjigu, kako da postavim tiplove u pločice

3. Уради се сам

4. Gvozdene doziveo sam slicno preobrazenje

5. gvozz nisi skontao šalu druže:(

6. Квота 4 да партизан неће дати го на дербију. Лаке паре

7. Hiljadu sam tiketa odigrao 100 sam dobio, 900 sam pao, nikad nikog nisam kleo kad sam padao, nikome zlo nisam želeo, nijedan tim zbog kladionice nisam zamrzeo, ali ovaj Inter, dabogda ispali iz lige, daboga bomba pala na san siro da se ugase oba kluba bogaljska, dabogda nikad nista ne osvojili više, dabogda kosti svoje ostavili

8. Cenim da si odigrao 100, a pao 99, i ne znam što se jediš na Inter koji igrao solidno u odnosu kako igra do sad, da de Boer ima katastrofa rezultate do sad, poraz, nerešeno i pobedu u 93. minutu protiv Peskare (čini mi se da si baš ti tripovao 5.2 kvota na Peskaru valja probati i slične gluposti), pritom Ikardi je blejao do 70. min. na klupi, i pored toga nisu igrali loše toliko.

Kad dodaš da za vikend jebu stare dame, tj. bar će pokušati, igrati hendikep na njih u jebenoj ligi Evrope je više da biješ sebe u glavu, nego "nikad ne kunem nikog al ovaj inter crko majku im jebem bogaljsku, trala la la la" jedenja govana.

Pritom omašio si 2 od pet na tiketu sa ukupnom kvotom 40-ak, nije to za toliku kuknjavu.

*ne očekujem nikakav odgovor, tačnije nema potrebe da mi odgovaraš ništa pls.

9. Tebi se sve nešto čini usta te jebem žvaljava. Te ti se čini da nemam devojku te ti se čini da sam igrao na peskaru te ti se čini da sam dobio jedan a 99 pao. Ne kukam za tiketom nego proklinjem truli inter koga pobedi neki izraelski tim a 2010 osvojili ligh sampiona

10. Dio u pravu je ovaj, generalno bivaš težak smarač lejtli, ko da te Gonzo napravio. Samo neke kritičke spike bacaš, uvredljive i slično. Ne budi Žakuj.

11. Bombas slobodan si da mi se napaseš kurca, smarač si na nivou vučićapedera. Eto ti je kritička spika, pa još i uvredljiva.

12. Izvinjavam se sto ovako padobranski upadam na temu ali mogu li reci svoje misljenje. Ja mislim da ova bombaseva primedba nije na mestu jer pre svega je gonzo ozbiljan covek i nebi dozvolio sebi da se raspisuje oko ovakvih stvari i koje su infatilne. Dok sa druge strane znam ko bi mogao ovakve i slicne objave da pise a to je aleksandarkg ponasa se kao dete i tacno je onako providan kako oce kao marko da pise kratke postove da bude kul i cak kad ga neko proziva precuti ili nepise nadugacke postove ali kad ima primedbu od ljutih glava bohora gvozdena onda napise kao reme retardiranu recenziju. E tako mi deluje dinosio

13. Ја сам типовао на Пескару, лако је срати после утакмице дионисио, могли су лагано добити, само сам заборавио да је интер говно које даје у надокнади го.

14. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2364#post_3582434
    CicaDraza93 je rekao za Peskara-Inter, ne ti, al tu ste po nebitnosti, jbg, pomeša čovek.

Ne znam odakle ti da mi se čini da imaš/nemaš devojku, mada ako si debeli, onda vrv da nijemaš... :/

Čini mi se da si max jedan tiket dobio jer se baš videla iskrena kuknjava zbog tiketa na kom si omašio skoro pola utakmica, a kvota jedva 40 bila...

I da, upravo zbog psovki i vređanja sam i napisao nemoj da odgovaraš, sad mogu ja tebe slobodno da podojim kurcem, ili da ti se najebem ribe debele koju imaš ali kao što rekoh...

tu ste po nebitnosti

Prosečni, fali ti n u infantilne.

15. Čiča dražo, Inter je govno, zadnjih 4 godine fazon, ali je preretko govno koje daje gol u fergi tajmu. Doduše umeju da prime gol u 90. i da se definitivno popišaju na moje nade da će uturiti u mesto za LŠ, i umeju da se poseru po svim njihovim navijačima (u koje spadam i ja, još od pre dolaska Rekobe) prodajom Kutinja, Kovačića, teranjem Fredija Guarina u Šangaj jebeni, i slično.

16. inter bi osvojio nista da juve nije bio izbacen.
    jedino ona liga sampiona.za to im svaka cast.
    vratili su se tamo i de su bili pre 2006e.kurac od ekipe.
    i zaneti je bog fudbala bio.

17. To stoji sanitarni, ali svejedno jbg, oni su mi najdraži u Italiji.
    Zaneti je Bog i van fudbala, pričao Murinjo jednom da je došao na trening na dan svadbe, kaže Murinjo "pitam ga alo majmune beži kući ženiš se danas", "ma jok Žoze ne bih preskočio trening da me jebeš". #El_Tractore

18. Miroslav Djukić je otišao sa svoje svadbe u 10 uveče da spava, imao utakmicu sutradan.

19. definitivno legenda.svi se secaju kada je vijao rezervnog golmana,mislim viljareala.
    i dodao bih vijerija od interovih igraca.ubijao je bobo dok je igrao u interu.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.