Možeš se osetiti slobodnim da mi u PVT pošalješ tako neku sumnjivu utakmicu hrvatskog porekla molio bih te? Neće laptot da mi se upali pa nemam podatke o žetvi.
Па играли ово коло са Хајдуком и испушили 4:0 јбг то се могло очекивати а не рез 2:3. Само је проблем што иначе не знам дал ће преокренути Белупо или њихови противници... а јбг одиграш два тикета 1-2 2-1 па шта дођее
dobra kvota na alaves.kapiram da su se nalozili posle pobede nad barsom.jos deportivo ima par povredjenih iz prve postave.
jebe alaves sto imaju previse nasih u timu.
Ja za vikend odigrao 1 1 sevilju i celzi.svi znamo kako se zavrsilo.jebem ti celzi i sta ga guram na tikete dovoljno sam se izblamirao sa onih hiljadu dinara na pocetku sezone.sreca da sam stavio sto dinara
nije nego nadovezivanje na acakg post, a osvrtanje ne leckijev prvo
poceli su hrvati opet nema sta, a i turci samo delju
Kako počeli kad je pola 2?
Aha. Kapiram
hahaha...ne nego mislim poceli su da namestaju opet..doduse ovo kolo su preskocili
Možeš se osetiti slobodnim da mi u PVT pošalješ tako neku sumnjivu utakmicu hrvatskog porekla molio bih te? Neće laptot da mi se upali pa nemam podatke o žetvi.
to nikad nije bio problem svima cu da posaljem
Hvala ti lipi moj. Odoh da spavam. Laku noć
Па играли ово коло са Хајдуком и испушили 4:0 јбг то се могло очекивати а не рез 2:3. Само је проблем што иначе не знам дал ће преокренути Белупо или њихови противници... а јбг одиграш два тикета 1-2 2-1 па шта дођее
dobra kvota na alaves.kapiram da su se nalozili posle pobede nad barsom.jos deportivo ima par povredjenih iz prve postave.
jebe alaves sto imaju previse nasih u timu.
http://i.imgur.com/n8n36x3.png
zhajk koliko si pogodio vec ovakvih tiketa?
samo cu ti reci da je poceo sa 50din
zhajk koliko si pogodio vec ovakvih tiketa?
za ovaj vikend 10, a promašio dva
samo cu ti reci da je poceo sa 50din
C.
1000 RSD
alaves, ćezena i benfika
3 tekme idealne za ovu moju zajebanciju od tiketa
http://www.igreklik.com/slike/images/81905888851416796781.png
i naravno ispoštovale
DAZHAJK!
zhajk is on a killing spree
Ja za vikend odigrao 1 1 sevilju i celzi.svi znamo kako se zavrsilo.jebem ti celzi i sta ga guram na tikete dovoljno sam se izblamirao sa onih hiljadu dinara na pocetku sezone.sreca da sam stavio sto dinara
Jedini dobitak su mi one tri hiljade na vosu 2-2 u lavoru sto sam dobio sa 350 dinara jer nisam imao vise za celu godinu. Ovo je razocaravajuce
Sidorenko Sidorenko nek je tvojoj majci hvala