Кладионица

1. Baš neprijatno kad odigraš gol-gol neku tekmu bez ikakvog razmišljanja a poluvreme 0-0

2. Svaka čast svakome ko odigra GG prvo poluvreme, a i onima što stave 2+ prvo. Pa jebo mater, danas bar 60% bude 0:0 na poluvremenu

3. sta je nemci mamu vam jebem 2 kola zaredom

4. haha a vidi mrtvi leverkuzen sad, majku mu jebem, lagano gg u 30.minutu

5. govna...ali zato moćni lpool gazi xD

6. Bilbao 1
    Arsenal gg3+

4.2 u sokeru.

7. Što bi rek'o Šomi, solidan Čelsi.

8. Pao sam samo bajern iz 2 u 2.

Kakvi pederi.

9. ulogovo sam se na desktop samo da kazem da sam lepe pare uzeo na palas, preporucujem vama u budućem periodu tipovanje na isti tim uz eventualno vezivanje sa gg. sutra zvezda gg3+ roma 2&2-3 atm 1&2-3 i west ham pp 1:1

10. bas da vidimo koliko je vosa sns

11. mnogo je to za mene jer ja sam student

12. nema ni 16 godina, a već namješta mečeve

13. ах мртви баварци.
    мада, продаће још две бар сиг

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1419-6553938-1434

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.