U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Arm dirali su te ja sam te branio da znas. Daj podatke u pvt da ti posaljem pare
brate ja legao kad je dao 17, reko burazer jedini ima zakuca jos 5 puta, on mi se ispisao u usta, ali neka.
Drugari imam jedan problem, jel moze pomoc?
Kazi brate kolko treba? Xd
Sprdam se, kazi ajde
Pap vidi kolko je na zvezdu basket uz valensiju
пс, дај човеку рибу < научи човека да пеца
Imam problema sa kockanjem, ne znam sta da radim.... XD
Vec smo vodili tu diskusiju truce i rekao sam ti da ne gledam sta je za tog coveka bolje nego sta je lakse za mene posto sam ja bitniji od tog coveka realno
Pa nista brndiga aj da se ne kockamo vise xd
Brate ne znam, treba mi samo jedan dobitak da opet nemamo problem sa kockanjem. :D
Карпош још увек без победе, данас играју са Олимпијом која има 1:4, требало би да добију некад, можда је данас тај дан лоло.
ЕДИТ: сад гледам нешто, Бугари, Македонци, Албанци и Косовари направили ''балканску лигу'' и то терају. Карпош 0:2.
I ja video karpos laki i da igraju sa bilo kim osim budjave olimpije jos olimpija kao gost blagi uzas bila bi sigurica kola
Edit: mada i partizan su namucili u bg-u mozda sam imao krivu sliku o njima neka bude olimpija pederska
Blagoja pa uzmi i singliraj sa 500 kinti neku 1,7 kvotu samo da dignes bilo sta samo da razbijes maler. Ja sam tako jednom otisao na poker usao soma i izasao 1500 posle dve ruke samo da izadjem bilo sta opasan bed bit sam imao
video sam, fala brt, pamtim ja sve
Ma znam al meni to malo, ja sam alav, treba mi neki tipa ova dva sto sam pao za 150 din po 50-60 hiljadan, cisto da znam da umem. :D
Ili bar neki NBA.
Ili bar nesto.
Jebem ti kladionicu
bvdlga nije nista uvredljivo, ali reci mi da li sam pogodio nesto od ova dva. Keva ti je fakultetski obrazovana zena, pravnik ili radi u prosveti ili nesto slicno. Keva ti je punija zena...ako mozes odgovori ako ti nije problem da li sam pogodio, kazem opet nije uvredljivo nista..
hahaahha
Hhahaha
Napumpajte mi kurac da poludi moja familija
Ajde blagoja ne seri nego zatezi danas valensiju i olimpiju vidis ds se i rimuju svi cemo da zategnemo odavde jebanje kladze pocinje DANAS nece znati odakle bijemo makaron i arm ce da udare iz bosne kao prvi svetski rat ludnica
https://youtu.be/BiPOVLEYZ_g
Vredi pokušati danas Sirius-Frej 2-1 , 1-2, ili 7+