Кладионица

1. Keva ti je fakultetski obrazovana zena, pravnik ili radi u prosveti ili nesto slicno. Keva ti je punija zena...ako mozes odgovori ako ti nije problem da li sam pogodio, kazem opet nije uvredljivo nista..

jok macori, ali garant imas nekog ortaka koji lici na mene, jadan on.

Keva mi ko flis papir, ne dam joj da jede nista osim ovih papira od kladze sto pucam tikete

2. Keva mi ko flis papir, ne dam joj da jede nista osim ovih papira od kladze sto pucam tikete

Hahahaha sreca njena pa ne ogras onlajn xd

3. Mislim na svoje najmilije

4. Izgubio sam sreću

5. oce poklopci od sahtova da spadnu sa prikolice kad ne uvezes

6. Opet sam dobio volju za kockanjem kad malo bolje razmislim.

7. Što, žena otišla do grada? xD

8. E aj da se ne kladimo vise

9. Ma jak Dio,nego video igrace za NBA. Necu stavim ovde tikete cisto da probam sa onom starom "tema je ukleta".. :D

10. Ajde nirnberze izjednaci jebem ti i oca i majku

11. Sad ce, sutnuli su tri puta za dva minuta.

Torino ove godine najzahvalniji za kladjenje oca mi imam ih na dva tiketa da daju dva gola na mecu. Ne smes gadjati ishod utakmice nikako jer se nista ne zna ali znas da ce biti 3:2 2:2 2:3

12. Somi ja ubo arhus keca i torino dva komada, sad me nirnberg jebe. Al nisam ocekivao ovo 2-1 xd

13. ja ubo arhus 1x&2+ hahaha koja sam ziheraška pička jebena xd

14. U zdravlju da trosis tih 1247din

15. 1457 tačnije, ali čekam još 4 utakmice xD

16. evo ga venlo 3+ op op

17. Hahah ako, ja prvi kazem koliko god bitno je da je plus

18. ma ovo nisam ni gledao kvote, samo narokao 6 tekmi za 100 dinara, čisto da pratim nešto večeras, što ne znači da ne bih isto odigrao i da sam gledao kvote xD

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.