Кладионица

1. Ahahahaha taj je bolji!

2. Haha pseto, odličan procenat, možemo te zvati posto88, liči jako. xd
    Naravno, ako to prođe, a evo pratim ako nije kvota ispod 10.

3. Ma i ako je kvota recimo 6, uložiš dva prsta, čisto si dobar 10, možeš neki posle Arminu da daš

4. Arminu redovno dajemo prste...nce :DDD

5. FAC wien 1 2,3
    Usm alzir-Mc alzir prvo ili kraj x
    Sveti nikolas (belgija) 2 u cast nikolasove slave

6. Treba da nije ispod 10 aj vidi ako si za kompom coa. A procenat je NAMERAN XD

7. Lige su ti austrija, alzir super kup i belgija amateri sveti nikolas dojave deli

8. Nisam brt, ne znam šta ćemo sad...

Kad počinje ovo?

9. Hahah pa ti misliš da ne prepoznajem ove lige, pa mogu da ti nabrojim bar po tri igrača iz svakog tima!

10. Coa je l ovo zajebancija? Na sahrani sam jbg da zovem da mi uplate ili?

11. Dobro, ne mogu baš po tri...

Ali znam koje su lige.

12. Pseto radim u najjacoj ikada, ne verujes koliko smo dojajni, ali to vec nije za ovaj forum, dane bude vidi ga ovaj zabada pare pa sve na Akrington 4+ prvo, eheee necemo tako drugari.

Razocaran sam, danas samo dve tekme moje brace iz ENGLAND LEAGUE ONE, Koventri bi trebao uci u 3+, jebo mater.

Saljem za LS posle, mada su male kvote, ali evo za Bohora najrodjenijeg atletiko 1 i 2-4!

13. 11,3 je kvota ako dobro racunam u glavi

14. Blajvajga, koje ponude imaš sad za evropske metropole? Znaš kako brt, javiš mi kad bude neki last minute, tipa sniženo sto evra samo neko da pođe, ja tebi 50e, meni 50e ostane, pljusnemo na kvotu 20 taj višak i bogo moj, nije baš posto88, ali može da prođe.

15. Boh ovo je moja prognoza, za dojavu sam rekao kada da budete tu

Blagoja ako nije kontiki onda si slagao hahaha mada fly fly trenutno jebe onako sasvim solidno

16. E blagoja javi meni taj last minute i ja ti dam 75e xd

17. Cenim da je bigblue ili oktopod.

18. To je sve boranija pseto, surimo te nadrkane agencije. :P

Moze sve Coa, nudio sam ja Kurajberu ranije cini mi se, bio neki Amsterdam jeftino u picku materinu, odes na kurve malo da razbijes maler

Nego pustite vi putovanja, dajte fixeve, danas 8 meceva NBA, treba izabrati

19. Samo da nije fly fly sve pederi tamo jebemti

20. Hahahaha znaci SABRA TRAVEL hahahaha

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.