Кладионица

1. Dao sam ti kvotu 11 jebote kukas na maler a ne slusas majstora

2. Britak kao Sabra! Jolly travel, LOL

3. Brate radim do 18h, znaci to je do 18:30 realno, dok dodjem do kladze do je 19, Alzirci tad vec legli da spavaju a Fap vienna poveo 3 puta

4. A pritom danas imam goste , moram pravo gajbi znaci ako stignem na LS da pevam

5. A ne mogu ja na kurve, sa ženom idem, a njoj se i ne jebu kurve toliko, ne znam šta joj je.

Dakle aranžman za dvoje, 2x50e imaš za dojavu, pusti ti psetovih 75 xd

6. Nemas nekoga da zoves da ti kuca tiket? Hahaha solidna prevara od kockara si ja zovem ovu sto radi u kladzi pa tamo svi pizde jer su dosli 5min pred tekme a ona telefonira par puta su me i psovali nisu znali s kim prica

7. Jolly a, pa ok nije da bas pisate po nekome ali ok xd vidi brndiga sve sto coa ponudi ja dizem za 50 posto jer seronja nosi bonove za kafu hahahahaha

8. Ranije da, sad to izbegavam da se ne bih upao u rupu da me ne izvuce niko. Jebem ti sve, secam se, dodjem, uzmem kes iz kase za izlazak i odem, pa vratim u utorak, tad bio presek,hahahahahaha

Coa ima dobra banja u blizini KG-a, ispasce te jeftinije... XD

9. Zajebavam se Jolly prodao one putnike za Egipat, ugasili se pre par godina

10. Hahah ps ustatejebem, nisam imao bon za maksbet xd

11. Zavrsi coi canj ili prcanj autobusom sindikatski smestaj xd

12. Koja to banja u blizini kg-a?

Sad mi kaže fazon gamzigradska, šta je to naspram amsterdama. xd

13. E brmbrmga, putovao sam preko neke bg agencije jednom, agencijski radnik koji je išao kao vodič ali nije vodič nego ono, ide uz bus gratis xd, se zvao perica, bio gotivan momak samo perica jebiga, zoveš li se ti perica?

14. значи тикете играмо методом

https://www.youtube.com/watch?v=sXWp5xqjmZ0

15. Sad mi kaže fazon gamzigradska, šta je to naspram amsterdama. xd

aahahahaha pa taj fazon, ni Segedin nije daleko hahahaha

16. Haha čanj ili prčanj, pa ličim li ja na remea pička mu materina?

17. E brmbrmga, putovao sam preko neke bg agencije jednom, agencijski radnik koji je išao kao vodič ali nije vodič nego ono, ide uz bus gratis xd, se zvao perica, bio gotivan momak samo perica jebiga, zoveš li se ti perica?

Nisam, ali sam gotivan

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.