Кладионица

1. https://i.imgsafe.org/88a8a47d8c.png

ljudi, prošao sam tiket konačno verovali ili ne

2. Beni kao ja da sam prosao, evo nazdravljam domacom!

3. У моцартовој понуди 8 играча Партизана, могли би да се пробају Маринковић и Робинсон (можде и Ратковица) + а Хечер -.

4. Sto ne stavite da se vidi i kolko para jbt

5. Bravo beni JEBANJE JE POCELO

6. Jebeni Hecer 3 puta sam ga igrao plus, nijednom nije dosao, a kad ne igram pogledam 20+ poena.

7. ma za sto din sam uplatio, imao sam tipa 200 na računu. nego nebitno, samo nek sam skinuo bedu s vrata, ne pamtim kad sam prošao pre ovoga

ps, skrinšot s telefona uhvatim, mialim da mi tu ne piše dobitak nikad

8. Ok beni ja reko koji kurac ne mogu se obradovati isto ako je 100 i 2000rsd

9. I ja boh i ja jujuju jedva cekam dojavu kao peti ili sesti prvi sastanak xd

10. Javio mi se surak iz Portugala, jebe kladzu ne prestaje, samo 1 x i 2 imaju, prolazimo malo malo.

ovde kod nas dodjes, ako stavis 3 keca, trazi ti uslov, kao sine moras stavis Dzamala Kraforda plus , ne moze 3 keca bez icega

11. Mene brine samo dve stvari da li ograniciti bajern 2-3 i barsu x2igg ili gg3+

12. bvdlga
    Pseto radim u najjacoj ikada, ne verujes koliko smo dojajni, ali to vec nije za ovaj forum, dane bude vidi ga ovaj zabada pare pa sve na Akrington 4+ prvo, eheee necemo tako drugari.

Brt tvojom vizitkom sečem lajne tradicionalno već tri godine.
    Deni pusti dojavu na pvt

13. hahahha, vidis sta je kvalitet!

Hocu i ja dojavu, da se roknem ako dodje

14. Ako je 5+ kvota imaš pola ako dođe

15. Је л' то неко помиње дојаве?

16. Evo ovako nesto uplacujem kad zavrsim sa prasetinom ovo gde je vise tipova pitanje je za vas, sta da se ostavi a sta da se izbaci. Samo znam da me je usranko izbacio na 10k 2-2i3+ u zagrebu pre par godina. Ne bih se opet opekao ako ne mora. Kontam bolje away 2-3 nego ovako mogu se fircati 3 1, 3 2 ,ko ce znati
    http://image.prntscr.com/image/18781a7a5e4340eda7fbe26dc1c48a1e.png

17. A barsu cu x2igg lepa kvota, sem ako me nerazuverite onda cu nesto drugo