Кладионица

1. Nikad se nezna.

Elem, što dosadna tekma manč-totenhem. Jebeni Murinjo i njegovi smor timovi i igra. Nek umre više.

2. malo sam pratio. na sredini kod aut linije se 3 minuta gurkali jer su se posvadjali oko podbacivanja lopte.uleteo sam kada su igraci obe ekipe okruzili sudiju.mislio neka frka.mozda i penal,pa se sudija necka,a ovi gnjave.na kraju podbacivanje na 50 metara od gola.posle se umalo nisu potukli.

3. Ps ispratio sam ono, ništa sistem, uglavu.

4. sanderlend, flitvud, piterboro, vikomb, suton, maldenhen sve gg, kvota 22 pre lju baz no

5. https://imgur.com/gallery/EfFpE

E Coa brate moj da si bio budan al jbg kurcina. Koliko Walla ponekad boli kurac da igra kosarku. Sinoc 250 asistencija jebem ga usta

6. Jebeni Dortmunt 3 nedelju za redom me jebu, pa imali te sreco? Sto mora mrtvi Bajern opet da uzme titulu, zasto?

7. Arming, daj na pvt večerašnje tipove, ako nećeš ovde da deliš.

8. Pojebo samo monako coa jel? A krsta mi sam hteo da napisem x prvo ili kraj i reko ma ovako jaca kvota :(

9. појебао монако, појебао леверкузен, даље не знам

и какав сам тикет имао, лепота једна

јувентус х2 и 2+
    андерлехт 2
    атлетико гол-негол
    челзи 2 и 2-4
    бешикташ 2

и атлетико га прима 10-ак минута пре краја ИЗ КОРНЕРА, челзи не успева да умуља пар голова иако су имали фазон 10 топ шанси. мрш јебем вам семе.

армине, озб сам остр, вечерас је фул вече видим, нећу да гледам јбг али писао бих нешто

10. Da jbt lever sam duplu pobedu predlozio. Nemam tiket pa ne znam jbg xd

Hoces da ti ja sastavim neki nba ako nema armina? Mislim ako ne zelis sam da gledas nije da sam ekspert haha

11. Lignjoslave, ovde se predstavljaš kao ozbiljan kladioničar, 2-3k uplate dnevno, to je bre 20k nedeljno. Ajde printskrinuj zadnjih nedelju dana šta si uplaćivao. Ako je preko 10k uplata ja ti dajem crvenu.

12. Jesi ti inicirao zadnje dve opklade između nas i izgubio, pod tvojim uslovima i na kraju nisi ispunio opkladu, ali evo, ja ti obećavam da i pored toga hoću.

13. Prekini da smaras ljude jbt sta te boli kurac ko kolko para ima za lecenje si legendo

14. дај псето макар двојицу-тројицу ако те не мрзи, разматраћу свакако после да видим да саставим неки од петорице, типа ако се јави арминг да узмем и од њега двојицу и да додам нешто своје, ако се не јави јбг писаћу нешто чисто 'нако да има, ретко кад и играм кад не могу да гледам јбг.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.