Кладионица

1. Jel moze neko da mi objasni fenomen igranja kola u Srba evo gledam kako svi djuskaju kao hipnotisani cim je pocelo jebes ti masovne medije ovo je lu di lo

2. хаха јел ти то Cхому дао 200 дин да му поcтављаш дефиниције на cваку тему

3. Nudio je jadnik 200e da ne razotkrivam kakav je seljačić neuki, al tilmo pošten, neće pare.

4. Puposite kurac tilmo i romanija kockar sam za vas montekarlovski mozete da ga sisate

5. ајде аргентици, Свети Лоренцо, Банфилд, било ко, дајте гол

6. Durant 26.5 +
    Joki 19.5 -
    Bugi 28.5 +
    Tauns 22.5 -
    Džekson 15.5 -

7. Nov dan nova nafaka

Nikolas nema vjere u Taunsa protiv osiromasenog Dalasa:

R Lopez 13.5-
    Tauns 22.5+
    Durant 26.5+
    Jokic18.5-
    Batler 17.5+

8. gde si citaonicaru majke ti ga nabijem kakvi su ovo tipovi ha ha ko ti ovo reko da odigras prosfesorka srpskog

9. Profesorka mate i geosa

10. sa kolko si odigrao ovo knjiski moljce sa 50 dinara pozdravio sam te ja IZIJEM FLIPS ja imam obe carapa na nogama koje nisu busne ha ha po

11. idi bre radi nesto drugo lektorisi nemoj ovde da se gubis vidis kolko si smesan

12. Kad tata slavi sa blesavim kumašinom, najboljim prijateljima, tetkama, strinom..divnim ljudima. #ponosnamama#

13. JEBEM TE MOLJCU IZ BIBLIOTEKE!!!!

14. a napravicu se lud jedan dan pa cu docu i u bibloteku prasnjavu gde radsi da ti trazim tom sojer pa kad mi donese knjig nabicu ti pistolj po grlo ili noz

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.