Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kingu se opasno digao vrsnjak, nema milosti prema carobnjacima
Ma poklon jebeni veceras al ja debilcina ne uzmem da singliram il bar dubl sa oladipom sam hteo, pa i dramond bio u kombinaciji, pa hardavej la kec na detroit na kraju raspodelim po tiketima i dodajem govna tipa belineli i popusim ako kad sam glup neka
I mene obori zabar Belineli na jos jednom tiketu, nabijem ga
Gledaj Kolfilda kako mu lepo ide tiket, samo da se Dragic ne izmajmunise
Wall 5-12 bacanja
Dramond 14-16
;)()?)(
Hauard trpa 9 poena u prva 3 minuta trece da mi srusi i poslednji zivi tiket hahah ha hah ahavhab a
Uspori lowry malo usta te jebem
Jokic spor ali KA-NU-LO
Svaka cast Kolfilde
Kolfild u seriji
Јел армин икад био у серији, а да то није била црна серија?
Bio je pre 15 dana
Dobitan. Xd
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1137-1571763-1550
Па нисте то обиљежили на "Догодило се на Вукајлији"
j.murray 16 -
dragic 20 +
rubio 15 -
lowry 16 -
sjebaće me ovaj peder prvi kapiram
hahah tačno se desilo kao što sam pretpostavio, dade peder 10 poena za 2 minuta fazon, obori me za 8000
bravo kolfilde
Da vidim kolko nasumično izabranih 1+ prvo pol mogu da pogodim od 20 parova. 21 par sam dodao da zabiberim.
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1137-2533049-1550
Edit: padam na prve dve od dvajesjedne hahaha.
Osmanli - Fener ti je 2+
Zamisli padnes samo to
Pa odigrao sam 20 tekmi 1+ i namerno dodao tu 2+.
Naravno, neću pogoditi ni 10 tako da nema veze ta jedna. Xd
tenkju tenkju za pohvale!
odustajanje je za pičke
atletiko 2
atvidabergs 3+
nordsjeland gg
augsburg gg
hereford 3+
bredford siti 3+
ovo je to bre, osecam da je ovo taj dan
Ne znam kako to mož da ne dodje. Odličan porodični tiket