ево ово сам саставио лепо ми делује кажите ми шта не ваља и какву одбрану игра милсап ове сезоне у денверу дивљачком пошто ће наводно демаре керол ићи на четири доста
јебига класика денвер дивљачки игра а и бруклин исто јбг маса играча ће у плус изаћи, портер капирам да има мечап са новицким још ако не игра вол то је премија, џејмс ок џејмс јбг ту падам јер га је армин предложио као 100% а и има га на 27.5, нуркић иде на марка гасола и мемфис ту нема приче мора да се проба минус а старији гасол колико сам ја видео не добија уопште довољно лопти још игра са клиперсима који имају џордана дивљака нема ту офанзивних скокова за гасола само ако баш убоде 2-3 тројке онда јбг
ne igra pola bruklina, igrace kerol 35min fazon na trojci a bogami i cetvorci plus utakmica na dosta poena tako da ne ide nikako za minus, eventualno da se izbegne plus al minus nikako
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ево ово сам саставио лепо ми делује кажите ми шта не ваља и какву одбрану игра милсап ове сезоне у денверу дивљачком пошто ће наводно демаре керол ићи на четири доста
https://image.prntscr.com/image/dV_9P3yMRp_RTBaPgm8pzg.png
јебига класика денвер дивљачки игра а и бруклин исто јбг маса играча ће у плус изаћи, портер капирам да има мечап са новицким још ако не игра вол то је премија, џејмс ок џејмс јбг ту падам јер га је армин предложио као 100% а и има га на 27.5, нуркић иде на марка гасола и мемфис ту нема приче мора да се проба минус а старији гасол колико сам ја видео не добија уопште довољно лопти још игра са клиперсима који имају џордана дивљака нема ту офанзивних скокова за гасола само ако баш убоде 2-3 тројке онда јбг
vi kao da ništa niste naučili...
игра вол, ал' док се ја чешем шта да уплатим, скинуше билу границу за поен
бредли бил 26.5 - (па не може сваку по 35+ јбг још ће ваљда бити бо овде)
вашингтон х1 (-5.5)
кливленд х1 (-3.5)
pratim cou uz jednu malu izmenu
https://image.prntscr.com/image/jWLAdpTdSvmwRPyfubEszg.png
Uh uh dobitno je ovo, ja sam igrao na lebrona plus samo da bih armina posle polivao govnima kad padnem samo na njega
popusis mi aleksandar
23:59
jel ti ukusan šipak, papet masteru????
Ne cujem te od klepetanja nanulama pri poigravanju...
nanule klepeću
Izijem jebo li te isus hristos
Klipersi H2 3.5 i 203.5 -
Šarlot 2 i 208.5 +
Rasel 22.5 +
Nurkić 13.5 -
kao dobar čovek navijam da lebron ima 28 poena da i shomy i armin prođu tikete..
(acokg jbg ne mogu svi biti srećni)
https://i.imgflip.com/1yzgwh.jpg
Hahah papet
Pa nisi baš ponajbolji čovek tronožac...
Napred doktor Ante jebi kingovu bandu
šteta samo za akg i shomy23 što kerol ide u minus..
ne igra pola bruklina, igrace kerol 35min fazon na trojci a bogami i cetvorci plus utakmica na dosta poena tako da ne ide nikako za minus, eventualno da se izbegne plus al minus nikako
Je l' igra Di Andjelo?
DE JE OLADIPO CELU 2/4 MAJKU TI JEBEM
е јадни ли су ови визардси серем им се у тим