Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
15 разлике мајку ти јебем мутаву а ја очекивао да их отресу к'о говно
еј далас говњиви ма дајте бре шта је ово који курац
Oladipo da moli Boga da je obe noge slomio da mu ja ne izlomim majku ti jebem Viktore gde si
igra diandjelo sto ne bi
u nba važi obrnuta logika uglavnom
lebrone pickice malena sta cekaj pickice je li bre
приђу слепци на 2 разлике, наложим се ок бил шест да да максимално и кливленд иде фино прц батке понад само ево ти +7
POIGRAVA BRAT MOJ PSETO POIGRAVAM I JA POIGRAVACE I PAPET OJ OJ OPA OPA
ово ти је баш било за длаку, једва си главу на раменима сачувао, солидно се исцимао леброн у последњих пар минута да истера ово
HA HA PA KO DA NISAM ZNAO JA SVE TO EEE
STA SAM REKAO PSETO A STA SAM REKAO PAPET A GRK SUMNJIV HA HA BRAT ANTE GOAT
Cekam gasola mrtvog koji sve masi + i bogdana - za nekih 200k o boze gospode sta je ovo ajmooooo
Gasol 7 u poslednjoj i bogdan ne vise od 4 u poslednjoj za 200k a mozda i jace ajde majku vam jebem ko je sada sa mnom a ko ce se sutra gostiti za mojime stolom
Opaaaaaa
To sto cu se ja gostiti buhtlama sa extra dzemom za dorucak jer klivlend, king i ante i nije neka vest ali arminovih 30k u sistemu jesu, ne?
AJ KOLO ZAIGRAJ AJDE ZAPEVAJ DAJTE MI DAIRE
khm khm aaakhm xd
krauder i kerol minus igrači oduvek bili
kog gasola si čekao + armin? ako je pau onda čestitam iz sveg srca, a ako je ovi drugi gasol, onda čestitam za lebrona samo (sa pola srca)
Pa slucaj armin dobija tiket se desava redje nego prolazak halejeve komete, a i ja sam zabo 2 tiketa sto se zadnji put desilo kad je zenga tenirao zvezdu, magicna noc katai magico
bravooooo
pu majku ti jebem kud dobi
bez deranja, molim
Nije neki dobitak, al biće da se igramo danas malo.
https://image.prntscr.com/image/LRzyooXBQhGJeUBGQ1khQA.jpeg
Sad napadamo Ruse i Italijane u pola 3 i 3 :)
https://image.prntscr.com/image/8xpYcjitSJKr-NqG8GrkDg.jpeg