Uglavnom sam slično igrao kao nikolas, isto imam bradonju, mela, derozana i jokaru plus, dodao sam još i sledeće igrače:
Zibo 14 -
Simons 18 +
Love 19 + (ovo ne preporučujem nikome haha)
Reddick 14 -
Bogdan 10 + (samo za navijače partizana preporučljivo)
Sednem na felnu noćas sa 3 soma napravim 120k za 20min i neću da isključim pa udri majku ti jebem pa udri majku ti jebem iseče me na nulu uđem 55k tri pakle sedim tamo popio 10 viskija nekih besplatnih krene me malo op op i bapete bapet isključim 233,5k. I sad tu je žurka ljudi ortak neki tek ga upoznao kaže aj popijemo kafu a pola 5h ujutro bre rekoh ajde. Kad dođoše tri klinke. Ova jedna ima neku šiljatu sisu štrči bradža ko čiviluk. Motaju se tu oko nas ja je ujedem usnama za sisu krenemo da se krljamo kaže hoće da mi puši. A fora je to ortak video da sam držao pare u jakni pa ih zvao da me odvuku pa da marne pare dok mi ova puši u wc. Ali te pare prokockao sam ja. A ovo što sam podigao mi u pantalonama pa baš kad sam svršio ja navučem pantalone i uzmem onaj štos para i zveknem je preko nosa i umrlja mi 2k pa joj bacim to pogano na pod a ona plače.
Sad došao kući smejao sam se
San emeterio 3 trojke rokni care u 3 napada nema frke haha mamblu ti jebem
Ajde dajte koševe koji vam je bre
Ispusim ga i zavpoene jebene ahhaha dva najjaca tiketa padose, a na pocetku cetvrte dali 172 poena u lajvu i san emeterio 2 poena o goapode boze
I gledaj govna
Za poen jebeni, a poslednju četvrtinu kao rekreativci odigrali
Ledo 12.5 -
Tomas 12.5 -
Oriola 7.5 -
Dejvis 7.5 -
Mekolum 15.5 +
Kol 13.5 +
Hanga 8.5 +
Micov 11.5 +
Au pm vise
https://s1.postimg.org/5x0xkt1c5r/IMG_20171109_203547.jpg
Sve uz kurac
Stimcu polomite ruke ajde
Drzite fige da bude scenario kao sa Hajnsom prosle nedelje
Hahahaha ubi me mocni Stimara
Gudaitis sa 0 na 9 u ovih 9min za 12k ko veruje ja verujem aha ahahhabah
Gde ste fudbaleri klubovi i to
Jebem ti evroligu smrdljivu, idemo nba vadjenje
Ovako sam ga sprcao pa ko ga jebe, bice dobro vece ja msm
Wall 22,5+
Derozan 24,5+
Cousins 29,5-
Holiday 12,5+
Harden 29,5+
Love 18,5+
Hield 13,5+
Embiid 21,5+
Redick 14,5+
Millsap 16,5+
7+8+9+10/10
Ulog: 4000
Na 7: 2000din
Na 8: oko 20 000
Na 9: oko 130 000
Na 10: 507 000
Ju ju ju šta radi Štimac
Zhajk sto te sprdaju bosancine glupe
Santa marija dela salute
jaki nba tipovi će uslediti uskoro
ostanite u pripravnosti
Bradonja 29.5 +
Embid 21.5 +
Jokara 19.5 +
Karmelo 20.5 +
Derozan 24.5 +
Obrva 29.5 +
Uglavnom sam slično igrao kao nikolas, isto imam bradonju, mela, derozana i jokaru plus, dodao sam još i sledeće igrače:
Zibo 14 -
Simons 18 +
Love 19 + (ovo ne preporučujem nikome haha)
Reddick 14 -
Bogdan 10 + (samo za navijače partizana preporučljivo)
https://i.imgur.com/PPz2Voz.png
ima i ovo, da oprobam opet ovu taktiku sa prvim četvrtinama
Sednem na felnu noćas sa 3 soma napravim 120k za 20min i neću da isključim pa udri majku ti jebem pa udri majku ti jebem iseče me na nulu uđem 55k tri pakle sedim tamo popio 10 viskija nekih besplatnih krene me malo op op i bapete bapet isključim 233,5k. I sad tu je žurka ljudi ortak neki tek ga upoznao kaže aj popijemo kafu a pola 5h ujutro bre rekoh ajde. Kad dođoše tri klinke. Ova jedna ima neku šiljatu sisu štrči bradža ko čiviluk. Motaju se tu oko nas ja je ujedem usnama za sisu krenemo da se krljamo kaže hoće da mi puši. A fora je to ortak video da sam držao pare u jakni pa ih zvao da me odvuku pa da marne pare dok mi ova puši u wc. Ali te pare prokockao sam ja. A ovo što sam podigao mi u pantalonama pa baš kad sam svršio ja navučem pantalone i uzmem onaj štos para i zveknem je preko nosa i umrlja mi 2k pa joj bacim to pogano na pod a ona plače.
Sad došao kući smejao sam se