Кладионица

1. а ја писао неки додатни хендикеп на денвер на 11.5 и на 12.5 (а регуларни је био 9.5, и то ми је коректно), писао хардена јокића капелу вестбрука дурента ирвинга порзингиса вилијамса букера све то мешао ту и тамо плусеве, минус на џорџа и стивена адамса имам на једном и сад видим да је то на истом тикету појео сам говна јбг, сео да пишем један тикет од максимум 200 динара да пратим док се не успавам и завршио с нулом на рачуну, хаха, имбецил, сутра ћу да пушим курац за ЕЛ

а сокер говњиви избацио играче милвокија из понуде наравно да сам хтео бледшоа + на колико год да је био (данас у сокеру 16.5, вечерас вероватно бар на 18-19), па тачно се не зна која кладионица је говњивија данас

2. a jebem ti mater bre 3min do kraja vodi klivlend 18-10 mase napad svoj, pa bruklin cepa trojku jebenu smrdljivu 18-13, zatim dva bacanja za vejda masi oba odma napad bruklina 18-15, vejd zatim daje al vraca bruklin 20-17, napad klivlend masi, napad bruklin masi, napad opet klivlend masi i ostaje 20-17 a hendikep u prvoj 3,5 gg odlicno je poceo sistem

3. jos sam mislio da mi je na slabijem tiketu kad ono na jacem haha, aj bar slabiji taj da vidimo kako ce oh lamb 10poena za 6min ha ha ha :)) :D :D ))D))))DS))W

4. а па види ск1 преноси хјустон - денвер, до јаја, коначно прштање текма за гледање, ред је био. још је више до јаја што су ми на главном тикету, тј. једином крштеном, капела, додатни хенд. на денвер и порзингис, сад у курац са спавањем

5. Jare izađe odmah :)

6. Jaoj kud mi reče, Coa, pre sat ipo sam legao, gledam na svakih 5 minuta koliko je ko poena dao, sanjam Vajtsajda kako skače, a Bejns mu postavlja lopovske da zakuca, obojica mi se smeju, budim se u znoju, nema ništa od spavanja večeras

7. Pa ništa, ja već posle dva minuta utakmice mogu na spavanje, kapela na 12.5 i u ta dva minuta on uspe da omaši tri zicera (dok ga jokić čuva!) i dva bacanja, molim lepo, mogao je na 8 da bude da nije majmunčina

8. Koje ciglarenje na gsw-okc majko mila pa kako

9. Ja imam plus na Kapelu i na skoro sve igrače u ponudi na toj utakmici, uz plus na celoj tekmi, pa znaš kad će da padne 220 poena? Možda ako budu igrali 7 produžetaka, ništa bolje nego kad te jedna utakmica sarani na svim tiketima

10. A jebem ti srecu govnjivu vise kako se namesti bre ovako sve uvek, imam na san antoniju na ce pasti 50 poena u prvoj i stanu na 48 a oba tima sutirala pred kraj bar neko da je dao mrs bre
    Pa onda imam da atlanta nece u prvom izgubiti sa vise od 1,5 i aj jebeno sto u 3 napada klipersi vezu 3 trojke nego jebeno 4 sekunde ostalo i oprangija vilijams trojku za 65-63 pa dokle vise ovakvo jebanje bre

11. A jadan li je ovaj denver, evo bo u prvoj lagano šta, gde li mi je mozak da pišem h2 na ekipu koju lejkersi jebeni odvale pre dva dana, i posle se čudim što me neće, pa kako da te hoće jebem ti mater

Odoh da spavam pre no što se iznerviram oko ovog sranja, u poslednje vreme se više iznerviram kad ovako izmašim neke stvari k'o konj u startu nego kad padnem u poslednjim sekundama, valjda sam se privikao već na padove u poslednjim trenucima utakmice xd

12. Ponistise trojku vilijamsu izgleda fala kurcu u igri sam za neku sicu

13. Hah a mene izgleda samo Vilijams plus jebe na jednom tiketu, pa igraš protiv Atlante raspale, nema plejeva ni bekova u Klipersima osim tatinog sina, pa kako samo ti ne ubadaš jebem ti sve.

Ništa, uzdam se u Nikolasa, ko i uvek

14. Melo 13, pa kad, druže, bio oko nule pred kraj prve

15. Samo kukamo ko picke:D

16. Pa ja samo i igram da bih kukao i psovao :)

17. Haha pa ima tu istine lečki :D

18. Kapela da nije debil imao bi 70 poena na ovoj utakmici. Na koliko je sad, 8 ili 10?

Sprda se, valjda će biti na parketu bar 7-8 minuta u drugom

19. Hjuston i kinez od dva i po metra me podsećaju na neka lepa vremena, baš mi je nekako toplo oko srca, prežalio sam tikete već, sad gledam samo zbog jokića jer jedini nešto igra i žou-a i navijam da kinez igra 24 minuta u drugom

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.