Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ročesti 16.5 +
Antić 8.5 -
Džening 8.5 +
Buboa 13.5 -
Printezis 13.5 +
Strelnijeks 9.5 -
Rabit 9.5 +
Plajs 11.5 +
Sanders 11.5 -
Preci cu 30km da bih ispratio ovo ok?
To se ceni dragi prijatelju!
Pangos 11.5+
Štimac 11.5+
Plajs 10.5+
Valensija h2 (-3.5)
Zvezda 79.5 -
Lesor skokovi 5.5 +
Ertel 11.5 +
Grin 15.5 +
Printezis 13.5 +
Poslednji tiket, lečim se posle ovoga neko vreme, previše je.
umro izijem jbt
Ajmo jovo nanovo, novo kolo, nova sreća
Ja sam čuo da mu je Kolfild podmetnuo kost od lososa, sad ne znam...
štreber prokleti -.-
Ja ajde za pocetak plajs i strelnieks, kad vidim vase predloge printz hmm u pinu 12,5 pa moram uzeti jbg, a grin 14,5 i to moram uzeti jbg tako da sam uzeo po 2 igraca iz istog tima plus sjajno bas sa moje strane al jbg sad moram
Koje crno moranje pa jesi li video ti ko je to predložio JESI LI SLEP ARMINE ČUJEŠ LI
Imaće deset ukupno printezis i grin
Mada može se desiti da printezis stane na 13 ili grin na 15, tako to ide s mojim tiketima xd
Hahah odlicno bi bilo to xd
makabiju ne treba,slavija se bori za dalje. 2.25 kvota na 2
nica varegam golovi.jedno mi to logicno za tu tekmu.i nica da ih dobije i golovi.
braga hohenhajm 1x 2+. 1.9.ne verujem da ce braga izgubiti. braga retko kad gubi kod kuce,a bude golova uglavnom.
https://www.youtube.com/watch?v=J64Hyxbqsx8
A jebeno plajsa na 11,5 a printz na 13,5 ma jebitr se picke a svakkao sam odigrao jbg
https://www.youtube.com/watch?v=FtLtzBMxgPM
ko li je na nas čini bacio
Ispratim i onda armin odigra isto, pisaj ga sad
Ja sam izbacio 2-3 nasumicno, kaze narod valja se.
Pa i ja sam neke izbacio al nisam imao srece da ova dva baksuza uzmu te koje ja nemam