Кладионица

1. hvala.
    nisu milioni,al ja se svakom dobitnom tiketu radujem.
    gangnam stajl

2. Ja dosao bas da nadjem tvoj post da ga citiram, bravo sanitarni

3. hvala.
    u poslednjih 2 nedelje sam promasivao 70 posto tekmi koje odigram.moralo me nekad ukenjati.

4. Otkad je umro toto rina nista me nece u zivotu

5. ево још 7 минута и нови дан, нема коцкања више, коцкање није за будале попут мене него за паметне људе јбг

будала + коцкање = добош

пауза сад неко време, да се унормалим мало

6. Tako je.
    Tacan odgovor.
    Maestralno sa Vase strane.

7. Real 79.5 +
    Himki H2 10.5
    Dončić 18.5 +
    Klajburn 11.5 +
    Veseli 12.5 -

8. Zasto je kvota na sermadinija 2 zna li se sta? Nisam siguran da sam ikad video kvotu 2 na over/under da nije povredjen nesto u listi je normalno 1,85?

Stornirao tiket tri puta haha vrteo menjao jeo govna znaci boga nema da dodje al ajde nebitno plusirah sermadinija jer cska bas lose brani centre(ko da gledam kako igra samo tri minuta brat haha) i doncica jer ono mora da siluje i minus na stefana markovica iz jednog jedinog razloga-bice na mali br poena i jednog manjeg-sved nece moci puno da odmara jer ce da gube. Plus im svi bekovi igraju dobru odbranu. E sad ovo pisao jebenisao i ostade na 2&+ na cska i h+3 na himkija

P.s. Vidim na pao 3,5 hend ja mislio da dodaju pao-u i pisem h+1 1 reko nema sanse da ih real nabije u atini kad ono pao favorit haha reko aj storno opet pls ne mogu bas protiv reala tek tako

9. Pa roka se na sermdinija minus pa smanjuju kvotu dok ne smanje granicu

10. Ako je to srecan sam

11. Meni je nešto kec na pao baš baš solidan, i u hendikepu, a dončić mi je minus, tj. to jedno uz drugo ide, kalates plus jbg i šved minus, anderson plus itd

12. A za šermadinija ništa nisam pročitao da mu fali nešto jebemliga

13. Deluje i meni kao kec na pao al nisam hteo bas protiv reala da igram samo sam preskocio utakmicu boli me kurac

Real ako ne misli da izgubi 800 razlike doncic ce da siluje, ostali su onako solidno ograniceni poenima...

Cska je napunio svaki visoki centar oni se ionako uzdaju u napad, fener dobro brani bekove...eto cime sam se vodio ja al naravno uvek moze 0/5 da bude haha

14. Sjebao sam se ja za šveda, nisam znao da ne igra slukas, u njegovu odbranu sam se uzdao, a vest da ne igra izašla 15 minuta pre utakmice jbg

15. A dobro stefane nisi morao tu trojku bas islo fino

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.