Кладионица

1. Nije ni šved morao ovu u poslednjem minutu, da je na 6 ostao vrh bi bilo, anderson na koš od plusa

2. U sveda se uzdam da malo nadruka muda da sipa odlepise se mnogo jbg a najveci hend imam

3. I to je poslednje dodato posle 2 storniranja umesto pao-a trebao sam da izadjem iz kladze samo

4. Pisaj ga jebem mu mater pune ih ko voline ubacili su poena koliko je minuta utkmice proslo mrs

5. Popuši meni šved kurac malo, opet ponad

6. Pridju na 6 i 3+1 hahaha dajte bre ljudi nemojte me jebati

7. Sved na 17, samo visa sila moze da ga zadrzi u minusu AJMO SVEDE PRANGIJAJ LEPI SAMO BACANJA SAMO JEBI XD

8. Mada i za mene ponad vrv evo ih opet na +12 jbg jebenih 3+1 kad su ih lomili ma mrs bre u picku materinu

9. A sto ne bi markovic zapalio trojku sada i dosao na granicu...

10. Jebi se markovicu u dupe da se jebes

11. Tinja mi nada da šved sad kad se lomi ukrade neku loptu, sudije mu nepravedno sviraju četvrti faul, on ispizdi i dobije tehničku i ćao napolje haha

12. Ok posra mi se po glavi molim lepo

13. Ispizdeo sam keve mi jebem ti bre vise sve milion posto samo na njega padam

14. I kud nema slukasa koji kurac sta mu je bilo udavio se na riblju kost mater mu jebem

15. Ma tako je bre pefi majstore sipaj samo hahaha 3/5 za 3 alo fener dje vam pefi

16. Sved ostaje na 21 hahaha ajde bre da idemo da se okadimo svi ranc prokletih je ovo coa ti si ilija pandurovic

17. Ja sam cana fontana :D

Ma naravno da ostaje na koš iznad granice koji je dao pet minuta pre kraja, pa nisam ni očekivao drugačije, ja se više uopšte ne nerviram keve mi, samo iz navike čukam ove gluposti

18. A vidi izbegnem lepo pao jer ih real jebe doncic vec na 10 znaci ZNACI ZNACI

19. Samo da izbajem pošto neću moći da pratim

Ej da su suze srebrni Dončići
    palatu do neba mogla bih podići

Došla si Klajburnu da vratiš
    i da kažeš sa mnom ne ostaješ
    kažeš nedavno si drugog srela
    za koji dan se za njega udaješ

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.