Кладионица

1. zaniljivo.. aj javi prolaznost.. mislim,moze to da se juri i sa 100din,al ako ne dolazi,ne isplati se ;)

2. Pa evo opet sam omanuo...znaci 0 od 3,samo sto sam ja igrao dane kada je bilo 10 tekmi dnevno...I forsirao...Kada uzmes listu za vikend,pogledaj sta su ti najveci golovi i to cepnes. Moze sa 100,mada mislim da je najbolje sa 1000 da se igra,po 250 na svaki tiket,i dobijes neki 15000 ako dodje...

EDIT: Evo Papa je usla u 3+pp a ovi pederi ga dali u 6. i ostalo tako... Jbg,vise srece sledeci put...

3. Još jedna liga koju više ne gadjam- izrael sranjee!!!

Znači da li mi veruješ da sam tu tekmu hteo da odigram duplu šansu x2 baš zato što sam znao da su govna? :) Ja srećom uplatio siću pa mi i nije krivo. POVOLJNO PRODAJEM 2 BUBREGA, 50.000 EVRA. AKO IMA NEKO DA JE ZAINTERESOVAN, NEKA SE ODMA' ISCIMA DO NAJBLIŽE KLADŽE I UPLATI NA REAL 50.000 JEVREJA. FALA! Bubrege dobija čim Real odere od kurca onaj jadni patlidžan. Ako pozovete odmah, dobijate i pola jetre gratis. 011/3443-212

4. Ostalo je još nekoliko minuta do kraja utakmice Albanija 21 - Rusija 21. Trenutni rezultat je 0:1. Očekujem svakog trenutka da Rusi postignu još tri gola.

5. HAHAHAHAHAHAHA...Ništ se ne sikiraj, saće :D

6. Negde sam se zajebao u proceni.
    Trebalo je da igram 4+ Hrvatska 19 - Finska 19.
    Evo, već je prvo poluvreme dostiglo taj broj golova (3:2).
    Drugi put ću duže da razmišljam.

7. Dajte nesto za baraz.
    Bosna 0-2
    Turska GG
    Srbia GN

8. Sutra crna gora dvojka. Može da se proba, ipak se ne baca kvota od 4.4...

9. Jes da sam u zadnje vreme skoro sve igrao iz zajebancije, ali vec mi ide na kurac sto ne dobijam.

10. portugal
    irska
    turska

i cenera na to

11. Puši kurac Kaho, znaš! I jebeni Žil Simon, slepac mrtvi! Igram tiket prekjuče i ne skapiram uopšte da sam igrao jebenog Francuza, koji je naravno izgubio u sred Pariza od jebenog Huana Monaka! Pa da li me i jebeni tenis smara?! Nema, od sutra igram američki fudbal na Dolfinse i sve u pičku materinu! Inače, za sutra ću d' opičim za neku siću.
    BiH - Portugal x
    Češka - CG x
    Turska - Hrvatska 2-3
    Estonija - Irska NG
    Eto, čisto da znate šta da sigurno ne odigrate sutra.
    'Ladno dobiše glodari.

12. Mene glodari apsolutnno šokirali. Čuh na početku da je 10:0 za glodare i kontam joj kad se real zagrije, će da dobro popuše, kad ono kurac...

13. POVOLJNO PRODAJEM 2 BUBREGA, 50.000 EVRA. AKO IMA NEKO DA JE ZAINTERESOVAN, NEKA SE ODMA' ISCIMA DO NAJBLIŽE KLADŽE I UPLATI NA REAL 50.000 JEVREJA. FALA! Bubrege dobija čim Real odere od kurca onaj jadni patlidžan. Ako pozovete odmah, dobijate i pola jetre gratis. 011/3443-212

Да да, то је то исконско знање о кошарци..

14. Evo nekih predloga od čoveka koji, zaključno sa današnjim danom, nije prošao tiket ravno 122 godine.
    Dakle, moji predlozi su:

U.A.E. - Korea Rep. - 2&T22+ (1.85)
    Cameroon - Sudan - GG (2.00)
    Wiedenbruck - Lotte - 2&T22+ (2.30)
    Quevilly - Cherbourg - GG3+ (2.35)
    Orlean - Paris Fc - GG (1.70)
    San Marino M21 - Belarus M21 - 5+ (2.20)
    Estonia - Rep. Of Ireland - 2 (2.25)

15. Uzeli smo pare na singlu Partizana! OPAAAAAAAAA!

Aj za pare, al' što smo uzeli Reala, huhuhuhhuuh!

Jebeš 30 miliona za pojačanja, nije sve u parama.

16. Danas odigrao baraž poluvremena X.

17. Koja je bila kvota na Patlidžan?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.