Кладионица

1. Šta je ovo, prvo hapse ljude u Dragutinovićevom Bentliju, sad u Pekovićevom Audiju, ko je sledeći, ja mislim Đokovićeva Tojota Prijus, švercuju mu palentu bez glutena

2. gledam ovih dana scene iz gudfelasa sopranovih bordvolk empajer bronx tale itd i sve vidim da je u stvari to tuzan bedan zivot posebno ovih na dnu lanca al opet me privlaci tako da cu se najvrvtnije cim se ukaze prilika uhvatiti u to kolo pa sta bog da

3. Fala Armine, fala lečki.

Ma slaže me sistem jedno 100 puta, pa me jednom ne slaže. Nego ajd rekoh da okačim, da se bar neki dobitak vidi u zadnjih par strana... vidim oće nas kladža ovih dana ko budalu kurac.

4. Dovescu te ja kod mene u Cikago kad vidim da si stasao i sposoban za zivot, sinovac, za pocetak istovaraces robu iz mojih kamiona da bi naucio da cenis rad i novac. Napravice teca od tebe coveka, samo polako i konstruktivno.

5. Hah dodji da te zagrlim brate moj, nije sve tako crno, uvek mozemo ziveti svoje zivote kroz zivote nasih omiljenih junaka iz krimi serija, meni je to isto, mozda cak i bolje, trosim manje energije ako nista sig

6. Ja sam čuo da se Sofija Milošević loži na krimose, ali moraš da nastupiš kao Al Paćino u Skarfejsu

7. Da je otmeš od Adema

8. Techo imas dobro srce i dobru nameru ali ne pomaze voda teco sa kamiona arminova ne razumes

9. teco ko sad vodi chicago outfit ima li sta aj ubaci me bar associate da budem pls jebes kamione i to slaba je to lova high risk high reward meni treba

10. Pomaze, itekako, dok se on malo zalebi, pa ces videti i pitaces se odakle mozak ovom momku, do juce sam bio ubedjen da je supljoglavac. Nemoj samo da me ti ucis.

11. Armine, slobodno reci Sofiji da imas tecu mafijasa u Cikagu, a po Adema sam vec poslao ljude

12. Armine krenes kao associate pa doguras do vrha kao Joe Batters idemoo

13. da mi pridje sofija i kaze don armin baciare la mana sagne se da poljubi ruku moju ja je podignem kazem ti si sada moja lepotice sada ce se tebi saginjati

14. High risk also means high regret, jos uvek si nedovoljno psihicki stabilan da podneses i drugu stranu medalje. Kako rece cini mi se, mister Kosmajac- polako sa Arminom

15. techo je li jos izv john difronzo pita li se vise za ista ko vodi sad stvari tamo raspitaj se za mene istovaracu kamione da se dokazem ako treba

16. Glavni je Rod Blagojevic, derle jedno malo bezobrazno. Dacu ti satnicu od 12 dolara, sto je za fizickog radnika premija, iako bi prema tvojim konkretnim sposobnostima trebao da dobijes 12 centa. Uvescu te u posao kada se pokazes, za pocetak, reketiraces trafike.

17. Au kako ovo jednom mora da dođe

18. zvuci dobro techo nego jel mozes da mi posaljes pare za avionsku kartu nemam ja toliko jbg vracam sve cim stignem tamo

19. Poslacu ja svoj privatni avion po tebe. Ali tek kada ti prodje tiket preko tacno 237 dolara. Da vidim sposobnost procene, analize, umes li da povezes stvari i doneses pravi zakljucak. Okacices sliku ovde, napisati VOLIM TECU i tog casa jedan od mojih pilota ce poci po tebe.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.