Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Zhajk gg respect
nije svaki sekund badnji dan
eheehehe
ali dobro, imam nekoliko simpatičnih tiketa da pokažem ali sutra ću postaviti, da se neko ovde ne naljuti :)
Стављајте по један НБА тип, јебем вам матер, поиграјмо
Majka je svetinja pizda ti materina
Јебем ти светињу
Лилард -
Моја типчина
Solidan singl hahahahaha
HAHAHAHAHA
Прелази у хистерију, ош ти Течу зовем?
https://i.giphy.com/media/Tur97wZTm2O2c/giphy.webp
Tejtum krscina 13.5
moze neko da mi nadje zajka preko ip adrese?
Idi u erdevik kole mamci i zapali ga diygori
Volim kad mi sinusi se zapuše od koksa ka d plačem a vilicam mi se stegla samo žvaćem naime uhvatio sam real gg1&gg2 u nekom sirtemu malom i uzeo 15k to sam dao na kokišku i pevačicu ne kući se kuća od kocke jbg
Veliki pozdrav za mog burazera Cou l Boha nema veye što ste me oladili opraštavam ste
ја сам од данас најозбиљније ушао у процес лечења, више нека самоконтрола као да видим држим ли још све у својим рукама или ми помоћ треба баш
први дан без тикета, и ок, испратио сам резултате ту и тамо, три пута се обуо да идем у кладионицу па сео запалио дуван као да искулирам нећу, и вечерас зевао по граду и сконтам да је прошло 11 и као пу јебему матер где сад да уплатим аванс кад не раде кладионице, и наравно сетим се могу да бацим паре на банкомат на картицу па с ње, шта то је минут посла а гомила нба утакмица, и одем до банкомата и уплатим (мислим свакако сам морао да уплатим за неке рачуне и курце али наменски оставио 1500 динара више) и јебем себи мајку у пичку болесну и вратим се и дигнем тих 1500 динара па нека искризирам вечерас јбг. много сам болестан и много ме је ово ухватило, баш ми треба лечење.
порзингис и кантер не играју за њујорк, хаха, усрао би их хјустон свакако, овако ће их набити 50 разлике, трпајте на хардавеја јбг изаћи ће у првој четвртини
Ubio bih te sad bolesniku
па и треба