Кладионица

1. Naucio sam kurac, i posle toga sam nastavio da ulezem na dojave ko som na bucku

2. Coa, kako je prosla sinocna sigurica na Hardaveja juniora? Ono, kao, ne igraju Porzingis i Kanter isterace u prvoj cetvrtini i te fore? Samo me ti podjebavaj, eto ti jos jedan dokaz teorije...

3. Nema teorije jebene jer sve sto znas i ti znaju i oni koji prave granice pa ako ne igraju porzingis i kanter granica na hardaveja je visa jbg. Sansa ti je uvek ali uvek 57 posto na minus i 43 posto na plus

4. Covek je dao 11 poena, znaci nije bio ni blizu regularne granice... A Bizli i Lee su napunili... Eto vidis da ima logike...

5. Prosle sezone je recimo igrac koji je bio prezahvalan za igranje plusa bio onaj Kilpartick iz Bruklina, sabijao je 10ak utakmica, dok ga nisu izvalili i onda je poceo sve manje suteva da uzima i bio skroz nesiguran. To su ti oni igraci koje sam ti rekao da se slabije obraca paznja na njih i da takve igrace treba juriti, a ne jebenog Duverioglua kao sto si ti rekao...

6. Ma izuzetna ti je teorija, baš potkrepljena logikom, nemoj te gluposti ovde da istovaraš koji kurac jebote ako te baš vuče na plus/minus i sve ukazuje na to da je plus/minus a ti igraj kontra jer koliko se samo puta desilo da sjebe

Haha jebemti pa koliko se puta desilo da prođe, ne može uvek boktenejebo

7. Cekaj, ja pre neko vece rekoh da se gordon iz hjustona vraca na klupu jer se vraca pol i da je minus ko kuca. Ostao je ispod, do pola granice je dobacio. Po tvom on bi trebao u plus jel da?

8. Mislim da se razumemo, nemam ja ništa ni protiv sujeverja kladioničarskog i bajanja i ove tvoje "logike" i ko zna čega još, samo za sve ovo pobrojano tvrdim da je glupost i da je nerazumno iako i sam praktikujem neke nerazumne stvari, ako misliš da će ti to doneti pare - cepaj samo

9. Ili kad harden igra protiv nekog bruklina ti cenis minus jer je plus isvestan a on im dao 56. Nemoj lupetati jbg nasao si 5 igraca koji su dosli neocekivano i izveo si teoriju

10. Pa upravo to je uradio, ps, hahah, zato i ponavljam da je glupost

11. I što je još gore sad će svaki put kad neki izvestan igrač omane za +/- da dođe i potkrepljuje svoju krajnje nerazumnu teoriju

Neću da serem, i ja igram minus na datomea kad mu stan izgori jbg :D

Sve podržavam što nekome donosi pare, pa bilo to i vođenje vlaške babe u kladionicu da baca mađije

12. Je l' to zvezda rešila da je vreme da i ona odradi prelaz sa drugarima iz čukaričkog, jeste izgleda

13. Brate, vi ste bukvalisti... Nijednog trenutka nisam rekao da je to MILIJARDU POSTO TACNO... Ali u vecini slucajeva jeste.. Recimo, ocekujes 40 razlike na nekoj utakmici jer eto sinoc je Hjuston 15 x jaci od NY pls ovima nisu igrala 2 igraca i ne bude tako... Ja sam to samo naveo samo kao neku teoriju, da neke igrace koji su izvesni za odredjeni znak bi trebalo izbegavati.. Znaci, ako imas 10 takvih igraca za jedno vece 7 sigurno nece doci...

14. Pa dobro batke evo prvo jako veče sa nba ili u četvrtak el kad bude, biće ti ovde 10 najsigurnijih igrača, ti cepaj singlove i kontru na svakom, da na svakog staviš 500, dao si 5k, ako ti dođe tih 7 SIGURNIH ti na svakom od njih imaš po 900, dakle ukupno 6300, u plusu si SIGURNO

15. Ma ja mu uopste ne govorim da ne kontrira, nek igra kako oce, vise mu skrecem paznju da ne tripuje bez veze zbog njega samog. Svaki dan ima 3-4-5 izvesna igraca i obicno od tih npr 5 izjebe jedan koji potkrepljuje njegovu teoriju ali na tog jednog ide i 3-4 koji mu jebavaju teoriju. Kad bi odigrao svih 5 kontra pogodio bi jednog ili dva xd.

Ja cesto iskontriram nekog igraca tipa taunsa neku noc igram plus iako ide na vajtsajda jer ne znam eto mislio sam da ce ga ubiti sutem spolja i jeste ga ubio ali u drugom samo i stao na granici ili 1-2 ispod ne secam se bas

MOJA TEORIJA JE: npr za el od tih 4-5 koji su kao izvesni uzeti dva i dve tekme gadjati kvota je oko 10-11 i cao, najcesce sam tako prolazio jer nema boga da svih 4-5 tekmi dodje realno jer bi to bio izi mani a nema sanse ni da svih 4-5-6-7 izvesnih igraca dodje realno

16. Probaj sa po 20 dinara u sokeru, ne mora 500, ako ubodeš tako 7/10 kad pokupiš sigurne predloge odavde uzećemo tvoju teoriju kao najpouzdaniju i izviniću se. Ne mora za noć, da ne silujemo, na nedeljnom nivou recimo.

17. Ili ja ne razumem vas ili vi mene... Pokusacu opet da objasnim, mada je totalno nebitno, ja nikog nisam savetovao, ja sam samo rekao sta je moje vidjenje stvari... Igraju recimo Minesota-Orlando, i sad recimo duel Batlera i Furnijea.. Batler elitni defanzivac, Furnije nista poseban igrac da ne moze da ga sacuva 18,5 granica logican minus... I sta se desi, decko da 19 poena..A sinoc, ne znam protiv koga su tacno igrali, on ostaje u laganom minusu.. Dakle, moje vidjenje je da treba izbegavati one igrace koji su preocigledni jer se u cesto desava da bas takvi igraci obaraju tikete. Obaraju i drugi naravno, to je cista lutrija i nema tu neke velike matematike, ali je moje vidjenje stvari da se bas cesto desava da igraca ili tip koji je preocigledan obara tikete.

18. Ja EL +/- igrače igram tako što uzmem 1-2 tekme najsigurnije tipa real - zvezda pa rokam plusa realovoa boraniji minusa na zvezdinu boraniju i plusa na ročestija npr minusa na dončića uzmem 4 fiksna +/- a ostale razvrtim na dva tiketa u sistemu tipa 6/8 (2k) i 7,8/8 (2k) i fiks tiket soma nekad dođu sva tri nekad izvučem ulog jbg

19. Ја сам зкључио да нема бога погодити хд

20. Zvezda iz keca u dvojku i partizan iz dvojke u iks imam pogledaj me gospode ti si taj što stvara i rastvara daćeš mi jednu cedavitu sa limunom

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.