Кладионица

1. A majami i cikago ko rukomet da igraju jebenih 7:7 posle 7min haha

2. 4/28 iz igre zajedno haha kakav meč za košarkaške sladokusce

3. Ko ima plus poluvreme cikago a minus poluvreme minesota ja imam

4. Хаха, ја имам Марканена -

5. Eto objašnjenja za četvrtinu 13-7

6. Evo ti sad ps verovatno je kvota oko 5, prepolovi uplatu i cepi jbg kad si hteo svakako

7. 7 poena daš Čikagu za četvrtinu a Golden Stejt im dao 143 u prošloj utakmici

8. Ako već nisi pet sekundi pre gola aahahh

Preluda je valensija ove sezone, a ja ih i dalje nešto ne shvatam ozbiljno, kao inter i lacio otprilike, i oni solidno biju ali su mi jajarski timovi nekako i dalje

9. Mislim da nikad do sad nisam video četvrtinu od 20 poena u nba, to je i u evropi čak jako retko, ludilo

10. ArminVanBuuren

Ko ima plus poluvreme cikago a minus poluvreme minesota ja imam

:D

11. Ali su u solidnoj seriji haha koliko imaju, 9-10 pobeda zaredom? Samo remiji na početku godine sa Realom i Atletikom i ostale prangijaju kako stignu

12. Brt Valensija je druga sta bre ne shvatas ozb

13. Au lečki sad vidim to, od septembra samo pobede, nisam brojao ali ima 9-10 bar, zlo

Pa moraju jednom da kiksnu, al' sumnjam iskreno da će barsa da ih probije danas, mada može da se proba x2 svakako jbg solidna je tu kvota

14. Sad ce svaka sledeca cetvrtina dolaziti u plus poeni

15. Pa znam da je druga samo kažem da mi je u glavi i dalje onaj jad od ekipe iz prošle sezone, kapiraš kao što mi je prva asocijacija na tebe puma bmw patika i ostrog :D

16. A vodi ih Marselinjo, koji je vodio Viljareal onda kad su bili četvrti u ligi i ispali od Liverpula u polufinalu Lige Evrope (i na kraju te sezone je dobio otkaz hahaha genijalno)

17. A dobio je otkaz zato sto je Dzaja hteo da mu se mesa u ekipu xD

18. super igraju.neocekivano.
    samo sto nece moci da izdrze do kraja sezone.nemaju jaku klupu.njih ce prva povreda da poremti.
    odigrao sam 1x na njih.1.90.jedino sto sam ambiciozno dodao i monako isto 1x

19. Jeste bio četvrti i stigao do polufinala Lige Evrope, ali mu Rukavina nije igrao, pa ne mere tako, rođače

20. Jos 6 poena sme da padne za ova 4,5min ajde mplim te houe

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.