Кладионица

1. IZIJEMA VALJAK PREGAZIO A JEBEŠ OVAKAV ŽIVOT VIŠE BRE

2. Brod je njega ubio druze

3. AJOJ LJUDI MOJI! SATRALO IZIJEMA!

4. VILJUŠKAR GA PROBURAZIO PA DOKLE BRE OVI CRNI DANI ZA NAS PA CRNI PETAK JE PRE TRI DANA BIO ŠTO BAŠ DANAS JEBEMTI BRE

5. Kari i Durent ne igraju večeras kažu krenuli izijemu na sahranu u mali mokri lug...

6. Kako sad 2,3 na klivlend kad je klivlend bio favorit danas? Hend na filu bio 3,5 ja pisao kad vidim kad je kucao -1,5 reko koji kurac vadi to nista mi jasno nije(al nije stornirala prc malo prodjem tamo pa gledam dok kuca da ne baksuziram). Odigrao 7+8+9+10/10 lupetao sta mi padne na pamet ako nekoga zanima nek kaze eto da ne slikam bez potrebe

7. Ajd ispisi i ja imam 7+8+9+10/10 pa da vidimo dal pusimo zajedno xd

8. U stvari do 9 izbacio sam fila hend

9. Haha samo dzejmsa zajednickog

10. Pa kakvi ste vi to otac i sin

11. Života mi, teže mi pada mislim ovo bataljivanje kocke nego duvan kad sam ostavljao na po par meseci

12. Ja tako ni ne pomisljam nista da odigram, kuliram, odmaram i cim dobijem neku vecu lovu na gomili odma se na karticu uplacuje haha i onda udaram bukvalno sve sto je lajv plus-minus pa udi majku ti jebem pa udri majku it jebem

13. Ja sam onomad ostavio...

14. Ne lazi me ko pseto uououo

15. Otkud ti veća lova papete? Kako se renkuje medalje ove nove to mi je nejasno druže

16. imam svoje prihode...

Pa napisao sam ti tamo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.