AJOJ MAJKO MOJA SAD SAM CUO TUZNE VESTI IZIJEM OTISAO MALO U PLICAK DA ODMORI ZADREMO NA DUSEKU PREDRAZINJO GA PREGAZIO BRODOM JEBEM TI VISE STA JE OVO SVI DOBRI LJUDI ODOSE CUNE, MANDA, IZIJEM ITD
Au ja sam zaboravio da je ovo definicija čoveče.
Kod totema i sasvim malog čoveka koji vadi kurac da piša i sam sam pišnuo
Moraću da zamolim Kosmopolitu pa ako bude htela da odabere ovo
Prelepo
ali ušao je na temu teretana u momentu kada jocko kači sliku svojih listova i komplet nogu
sećam se te slike, baš solidne balvančine od nogu, smarko, laki i prov komentarišu detaljno debljinu i proporcije tih nogu, a izijem čita iz potaje i ne piše ništa, onda sačeka godinu dana i na revijalnom delu takmičenja u pisanju definicija ovekoveči te jebene jockove najdeblje noge
Када је њихово понашање превршило сваку меру преузео сам ствар у своје руке и почео ударати Џајићеву ћерку сумануто из све снаге. Када није могла да се одбрани почела ме је наговарати на секс у хотелској соби са планом да ми одузме живот када заспим.
DŽAJIĆEVA ĆERKA ODUZELA IZIJEMU ŽIVOT NA SPAVANJU JAO PA GDE JE PRAVDA ZA NJENOG OCA
AJOJ MAJKO MOJA SAD SAM CUO TUZNE VESTI IZIJEM OTISAO MALO U PLICAK DA ODMORI ZADREMO NA DUSEKU PREDRAZINJO GA PREGAZIO BRODOM JEBEM TI VISE STA JE OVO SVI DOBRI LJUDI ODOSE CUNE, MANDA, IZIJEM ITD
Nadam se da negde gore jebe silu stajls...
Ili dole xd
pa dole se i jebe xd
predrazinjo promenio ime u pregazinjo heh
Jebe se i gore druze moj nemoj zaostao biti
ja sam iz crne gore poreklom, kod nas dole se gore stavlja torba dok se dole jebe, sramota je to
Sta pricas bre to smuti me sa gore dole
Ево један ванвременски хит веиког умјетника Леа Леринца да отклони забуну.
https://youtu.be/VmtKwo2zauo
dole mislim u crnoj gori
Au ja sam zaboravio da je ovo definicija čoveče.
Kod totema i sasvim malog čoveka koji vadi kurac da piša i sam sam pišnuo
Moraću da zamolim Kosmopolitu pa ako bude htela da odabere ovo
Prelepo
Još jednom sam pročitao
https://vukajlija.com/jockove-noge/724563
umro izijem, jocko ga slučajno pregazio najdebljim nogama na svetu
Dok je igrao Kukunješ
ali ušao je na temu teretana u momentu kada jocko kači sliku svojih listova i komplet nogu
sećam se te slike, baš solidne balvančine od nogu, smarko, laki i prov komentarišu detaljno debljinu i proporcije tih nogu, a izijem čita iz potaje i ne piše ništa, onda sačeka godinu dana i na revijalnom delu takmičenja u pisanju definicija ovekoveči te jebene jockove najdeblje noge
Hahaha al bukvalno ta priča
Sećam se i ja slike tih trupaca
POSLEDNJE IZIJEMOVE REČI
DŽAJIĆEVA ĆERKA ODUZELA IZIJEMU ŽIVOT NA SPAVANJU JAO PA GDE JE PRAVDA ZA NJENOG OCA
A ovo je kad je bio na splavu sa sinom Goce Božinovski
prekoputa su sedeli Mirko Sijan