Кладионица

1. a ne, sta je fora, moramo u istinu da se stopimo sa bolom da prihvatimo i cak da se radujemo kada nas zaboli moramo prihvatiti to jedino tako mozemo igrati

2. ja otisao juce da odigram nba uvece i kazem onoj nadrkanoj u soecceru kad mi je kucala viknem JA SAM CURT COBAIN!!

3. govno jedno znas li ko sam ja i pocnem da simuliram seks sa pultom onim gde se kucaju tiketi

4. Oli H1 7.5
    Spanulis 11.5 +
    Šengelija 14.5 +
    Džerels 11.5 -
    Anderson 12.5 -

5. Nikolase koji ti je najsigurniji od ovih jedan mi treba bukvalno.

6. Slobodno odigraj, cenim da će imati manju minutažu i da će uzeti malo šuteva otkako se vratio carinik Gaudlok

7. Igras fibonaccija paprate vidim

8. Vazi nikolase. Odigrano :D

9. Gil 10.5 -
    Dragić 9.5 -
    Hajns 8.5 +
    Tomić 6.5 -
    Šermadini 7.5 -
    Baskonija 2

10. ispracen nikolas sa 10 maraka

i cou bih ispratio ali koliko sam skontao, poslednji tiket je pogodio pre godinu i po dana, tako da ne bih ipak, ali nek je sa srecom prijatelju

11. Milano 158.5+
    Barsa (-2.5) H1
    Lido 10.5-
    Rodrigez 12.5-
    Papanikolau 8.5-
    Nedovic 13.5-

12. Šved 23.5+
    Štimac 11.5+
    Micov 10.5+
    Vojtman 6.5+
    Sanders 8.5+

13. i cou bih ispratio ali koliko sam skontao, poslednji tiket je pogodio pre godinu i po dana, tako da ne bih ipak, ali nek je sa srecom prijatelju

pa tako nekako batke, onaj od 30k fudbalski negde u junu, i nakon toga u prvom kolu evrolige dva tiketa u istom danu i to je to, propas' jebena, mada sam i ulaganio pa me sad boli kurac, naići će nekad

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.