Кладионица

1. ЖАЈК ЖАЈК ЖАЈК
    ЖАЈК ЖАЈК ЖАЈК
    !!! !!! !!! !!! !!! !!!

2. Meščini da će Real da dobije 3-2.
    Barsa pada u Londonu 3-1

3. Ja odigrala gg3+ na Bajern-Real.

4. Sele kolika je kvota ?

5. 2,10 čini mi se. Dadoh burazu od dragog da mi uplati, pa nisam sigurna 100%. 3+ je 1,65

6. Auu Real X-X može doć lagano... :)

7. Sele, u mozzartu gg3+ je 1.88.

Sto se mene tice,najsigurniji tip za ovu tekmu je 1v3+ (kec ili tri plus), na kvotu 1.42

8. Evo sad pogledah, u Premijeru je gg3+ 2,04

9. Barsa pada u Londonu 3-1

A mi ulazimo u EU, i to ne onda kad bude u sranju u kakvom je sada, nego kad to bude prosperitetna zajednica. :D I ta mi dismr na x, ali ću verovatno da stavim gg. Videću kakva me enspiracija udari sutra. :)

10. Hahahahaaahahha... To Blejče Grifiče! :)
    Al ja će ipak meće dvojku, onako navijački. Možda me usere kao sa Dortmundom protiv Bajerna i Šalketa :)

11. Farsa ne moze da padne, njima je obezbedjen trofej Lige Sampione, jedino ako ih nekim cudom izbaci Murinjo ciganin, inace...farsu samo real i milan mogu da biju...no za danas jedan singl..

Orleans - Colmar 1 2.30

12. ђанки јел то сигурно?

13. прелази ЛШ

Бајерн - Реал 1-2
    Ћелзи - Барса 1-Х

14. Ma na osecaj, odigracu za 4000 pa nek ide zivot

15. Bajern - Real X-1

Celzi - Barsa X-2

16. Evo nešto malo zajebancije za večeras, ništa preterno .. ovo

Pri parama sam pa sam načuo i neku dojavu, ako dodje došla je . tiket

17. Дојава оволико пре утакмице? Тешко. Мени обично стижу пола сата пре текме и обично прође 1 или 2 од рецимо 5.

18. hahah SiM, kakve to veze ima :)) moze i da ti da mesec dana pre meca ako oce...

19. ja cu probam tu dojavu,pa sta bidne. stavicu nju i jos dve tekme na 100din. ako izadje bice 6000.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.