Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ali, ja sam student.
Ne moze da te sere i u slagalici i na kladzi, jebiga...
Bremen - Bajern 1X 9/10 , za hrabrije cist kec, posto verderu treba za evropu,dok bajern i sam zna da titule nema ove godine.
Mancester - Everton X2 5/10, ovo mi je vise neki osecaj,posto mislim da mora siti malo da smanji razliku
Aston Vila - Sunderlend 1 8/10 Ukoliko aston vila pobedi 99% su ostvarili opstanak,dok je sunderlend potpuno opusten pa nema neku potrebu da grize!
QPR - Totenhem 1X 7/10 QPR uopste nije naivan domacin,igraju dobro, pogotovo protiv jacih, a totenhem vec duze vreme nije u extra formi, sto mislim da ce da iskoriste domacini.
Arsenal - Celzi GG3+, za hrabrije GG2+ 8/10 BIce jako zanimljiva utakmica, celzi ima nesto vise motiva,i zato ocekujem da ce diktirati tempo utakmice,a arsenal ce se sigurno truditi da ne izgubi!
Catania - Atalanta X2 7/10 , samo osecaj nista vise.
smederevo - Partizan 2 10/10 , opste poznato da je smederevo partizanov tim
Barca - Real GG2+ 7/10, ocekujem da ce barca da juri , povede, a real se trudi da anulira to. pa mu to dodje nekih 2:2
Gazimudo, lud si ko struja.
Gazimudo poslusacu te, dobijem li, imas pivo od men :)
ukupna kvota 1021 i ti mi nudis pivo? Pa kaki si to coek?
U odnosu na nas kladioničare, odlično ti ide. :) Moja prognoza sutra za Arsenal - Čelsi je x. Tačan rezultat 1:1 ili 2:2. Coa, brate, Čelsi takođe mora da obezbedi to 4. mesto, tako da ne bih baš rekao da će izvesti toliko kombinovan tim, a ja već računam da će ih Barsa dole nakantati tako da od LŠ mogu slobodno da se oproste. :)
Ne moze da te sere i u slagalici i na kladzi, jebiga...
Jes' siguran?! :D
necu da uplatim sve odjednom, podelicu na 2,3 tiketa :)
Onda to izgleda ovako:
Barca GG2+
MancesterU x2
Atalanta x2
QPR 1x
i najsigurniji
Aston vila 1
на ово потпис.
на ово грохотан смех :Д
Mislis da ih Barsa nece silovati?
Ljudi ne tripujte se za LS , igra se lagani dubl sa dve duple sanse na X2, ili dubl sa prolazima na Celzi i Bajern , i cao zdravo prica o spanskom finalu.
realno,na kurac mi se popeli i barca i real, a pogotovo murinjo.
jes da hejtujem i celzi i bajern,al prijalo bi mi jedno osvezenje. A i bajern je domacin,a fudbal igra u kojoj uvek pobedjuje nemac :D
Bremen 1x
Aston vila 1
To sam i hteo da izdvojim za tiket :)
Mislis da ih Barsa nece silovati?
мислим. требаће мало среће да се сјебу ти каталонски фолирантски патуљци, ал' биће ваљда.
п.с. имаш певете тамо! :)
Odgovorio sam ti.
Barsa mora proci, pa makar im sudije pomogle. A i Celzija je usralo pre neki dan. Barsa ih strla, a ovi nekako dadose gol iz jedine sanse.
Grohotom ću se ja smejati kad Barsa bude dobila 4:1. :D A Gazi, Atalantu gađaj čist x jer ne treba ni jednima ni drugima. Probaj i tačne rezultate 0:0 ili eventualno 1:1.
Ne bih ja nikako voleo da Barsa prodje jer ih mrzim, ali to je realno. Napunice ih.
u kojim kladionicama ima da se igra tacan rezultat?
Ако имате неку дојаву за сутра, шибните ми у пвт :)
Drugar iz CG-a mi poslao da je Buducnost-Decic namestno X-1 i GG prvo poluvreme... ja cu ispratiti za po hiljadu obe, pa ko hoce neka ubaci u tiket, kvote su fine..
Nije nemješteno, ako dođe biće čista sreća. :)