Ja odigrao za 50 jura Sefidl-Karlaj 3+, Blekburn 1, Monpelje 1, Germinal Bersot 3+,pa kud puklo da puklo... i ispratio sam Buducnost gg prvo za hiljadu..
Ma Smederevo je Patlidžanov klub, 'naš koliko igrača ide na pozajmicu tamo. To je sigurica. A ću s' ubijem ako uleti Budućnost iz iksa jer me je mrzelo da se jebeno iscimam.
+131237542654567423765786
Kakva poklon kvota na Njuku, ja lepo rekoh da treba to iskoristiti. :) Samo da mi ulete QPR i Totnm Hotsrpz x i biće jaja do. :)
A jesi i ti provalio da ogroman deo tih dojava dolazi ih iska? :D 'Nači sledeći put kad dobijem dojavu, dobar deo ulažem na x-1 ili x-2 a onda fazon za nekih 100 kinti stavim tu dojavu i uparim s nekom ultra siguricom. :)
KASNO, DECXKO, KASNO, REKAO MI MOJ GAZIMUDO!!!11 Nema kladionice za tebe, sram te i stid bilo :)
Šta mene bole brige ko je tebi rekao. :D Ne treba meni kladionica, ja ću d' otvorim neku kafančugu pored tvoje kladže da ljudi kad dobiju kod tebe kod mene proslave i ostave te pare koje su kod tebe uzeli, a kad izgube, da puknu i poslednju paru kod mene, pa ti vidi ko će da napravi veći profit. :D
Idemo bre Blekburne! :) Ipak je dobro što ja ne odigrah onu Budućnost...
Шоми данас сам дао толико пара на клаџу да сам ових 500 кинти на ту твоју двојку ставио чисто из мерака.
Evo nekih predloga:
Monpelje1
Salzburg 1
Totenhem2
Barsa1
Tuluz2
Ja odigrao za 50 jura Sefidl-Karlaj 3+, Blekburn 1, Monpelje 1, Germinal Bersot 3+,pa kud puklo da puklo... i ispratio sam Buducnost gg prvo za hiljadu..
Ја одиграо 2, један за цео викенд један за данас.
1.
Смедерево - Партизан 2
Монпеље - Валенсијен 1
Наполи - Новара 1
АЗ - Венло 1
Милан - Болоња 1
Вулво - Сити 2
квота 4.06
2.
Будућност - Дечић Х-1
Смедерево - Партизан 2
Овај други сам на форумашку препоруку и повезао са Партизаном, сад да га јебем баш ако не дође :))
Ma Smederevo je Patlidžanov klub, 'naš koliko igrača ide na pozajmicu tamo. To je sigurica. A ću s' ubijem ako uleti Budućnost iz iksa jer me je mrzelo da se jebeno iscimam.
Jel ispratio jos neko ove SIMove dojave?
Meni kasno reče. Doduše, i ja sam kasno tražio...
Ja sad vidjela. A koje su bile?
Ja stavio na jedan tiket, za 100 kinti. Kvota bila 720,al je na jork pala na 19, pa spade i ukupna na 513 :D
Ako ovo dodje, decka castim ispiranje, i taman da se veceras izbahanalisem sa fluminenseom :D
EDIT: Toliko sam brzo trcao do kladze da mi srcka i dalje preskace.
Браво Њукастл у курац вас љубим !
Šta te bole brige. :D
E džebi ga, nema na onlajn klađenju. PU!
KASNO, DECXKO, KASNO, REKAO MI MOJ GAZIMUDO!!!11 Nema kladionice za tebe, sram te i stid bilo :)
Ае да ми неко шибне СиМове дојаве на певете. Ако нису почеле, наравно.
+131237542654567423765786
Kakva poklon kvota na Njuku, ja lepo rekoh da treba to iskoristiti. :) Samo da mi ulete QPR i Totnm Hotsrpz x i biće jaja do. :)
Ал Спартак товари Вошу аууу
Да, класика, обе ће доћи из МРТВОГ ИКСА, а он ових дана погодио неколико текми и узео брдо пара. Жао ми вас једино..
ЕДИТ. Њупорт из кеца.
:((
Тако је бре Пролетер ајдеее
A jesi i ti provalio da ogroman deo tih dojava dolazi ih iska? :D 'Nači sledeći put kad dobijem dojavu, dobar deo ulažem na x-1 ili x-2 a onda fazon za nekih 100 kinti stavim tu dojavu i uparim s nekom ultra siguricom. :)
Šta mene bole brige ko je tebi rekao. :D Ne treba meni kladionica, ja ću d' otvorim neku kafančugu pored tvoje kladže da ljudi kad dobiju kod tebe kod mene proslave i ostave te pare koje su kod tebe uzeli, a kad izgube, da puknu i poslednju paru kod mene, pa ti vidi ko će da napravi veći profit. :D
Idemo bre Blekburne! :) Ipak je dobro što ja ne odigrah onu Budućnost...
Jel moguce da Herta gubi 0:2 kod kuce od ekipe koja je ZAKUCANA za dno!? Zbogom moji snovi o lagodnom zivotu...