Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
из 1 у 1 1:0 , 3:1 игра се још
Мени је то добро. Ја сам из дојаве закључио да би оба требала дати го' и само то сам ставио.
И они из пенала. :Д
Мртви Бајерн у 90-ом, и то још ови дадоше аутогол. Много, много среће, срећа па нисам играо против њих а хтео сам.
Бога ми Срето, квота на ГГ била 1.9 или 2, мало ли је на ову кризу..
Јавор нас једини није изневерио, љуљај Јаворе, Дундо Мароје!
2.40
И Ридинг га прими. Оде све у курац. Јеботе, вола у дупе не могу да убодем.
Nisam nabo 3 nedelje.
Спартак је тако лепо натоварио Војводину да ће Бата Кан Кан морати да купи нова кола у боји дуге од муке.
Шта учини Пролетер?
Jebote, sjutra moram da dobijem, nisam dobio pola godine!!1
Svi zivi sjebali. I aston vila, i verder, i celzi.. dosao samo partizan
Džanki ga je opet lepo nabo... svaka čast, menjaš se iz korena, popravljaš se, sinak...
Синђелић води хахахаха, смејем се од муке
2:2 јеботе, ма носите се у курац јебени !
SIŠI KURČINU VIGANE, 'NAŠ! 'Nači dođu li Monpelje i Napoli, a hoće, i Katanija x, ima da se upucam.
ХАХАХАХХАХАХА Ма опуштено брацки. Мени ако не дође Херкулес ГГ угасио сам га овај викенд.
2:2 крај. Јеби га, код мене потоп, извињавам се свима који су испратили.
Најбоље дрво и Будућнос' прошли. Добро је, добро је.
Jbg, Buducnost nista. Ne veruj Crnogorcima, za nauk! :D Najbitnije mi je da sam u igri jos na onom tiketu, mada se plasim Francuza, ne igram ih uopste, Valensijen je katastrofa u gostima, a tacno znam da kad ja odigram, ima bude 0-1 5. min...
Meni ovi na wwin-u nikako da dadnu pare za Javor, pa ne merem da se kladim. PU!
'Ajde Totenheme, odigraj lepo x, vama bod, QPR-u bod i dosta. :D Dobar, Leksa, dobar.